ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Εβρά

Θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Εβρά
Εβρά

Έτοιμος να διαπραγματευτεί με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο είναι ο Εβρά

Ο 26χρονος αριστερός αμυντικός της Μάντσεστερ Γ. Πατρίς Εβρά διανύει μια εκπληκτική σεζόν φέτος, και έχει μεγάλη συμβολή στην καλή πορεία της ομάδας του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά αν και το συμβόλαιο του λήγει σε ενάμιση χρόνο, καμία κίνηση δεν έχει γίνει από την διοίκηση του συλλόγου για την ανανέωση του.
Ο ίδιος λέει στην Daily Express ότι είναι ευτυχισμένος στους “Κόκκινους Διαβόλους” και πως παρότι δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς Μάντσεστερ Γ, ελπίζει σύντομα να γνωρίζει πιο θα είναι το μέλλον του στον σύλλογο.

“Έχω ενάμιση χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα παρόλα αυτά ο κόσμος πιστεύει ότι έχω ανανεώσει, κάτι που δεν ισχύει καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει μπει καν στην διαδικασία να κάνουμε κάποιες αρχικές συζητήσεις. Τι θέλω εγώ ; καλύτερα να μην κάνουμε αυτή την κουβέντα τώρα, είναι νωρίς νομίζω”.



Ο ποδοσφαιριστής μίλησε και για την φοβερή απόδοση που έχει το τελευταίο διάστημα όπως και για τον προπονητή του Άλεξ Φέργκινσον.

“Πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό έχω βρει τον εαυτό μου και μια ισορροπία μεταξύ των επιθετικών και των αμυντικών μου καθηκόντων. Αυτές τις μέρες βέβαια παίζω πιο πολύ στην επίθεση αλλά ποτέ δεν ξεχνάω την θέση μου πίσω. Ο προπονητής μου πάντα έχει μια καλή κουβέντα για εμένα χωρίς να με ξεχωρίζει από τους άλλους βέβαια”.




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ