ΑΕΚ

Υπογράφει ο Καφές

Υπογράφει ο Καφές
Καφές

Ο Παντελής Καφές λέει "ναι" στην πρόταση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης

Tη Δευτέρα (29/1), κατά πάσα πιθανότητα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς άσου, ο οποίος λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη.
Η προοπτική του εξωτερικού δεν τον συγκινούσε (δεν είχε, άλλωστε, κάποια πρόταση από ανταγωνιστική ευρωπαϊκή ομάδα), ενώ η λύση επιστροφής στον ΠΑΟΚ έφυγε από το μυαλό του.

Έτσι, η προσφορά της ΑΕΚ, έστω κι αν δεν ήταν αυτή που περίμενε ο παίκτης (6 μήνες+2 χρόνια), έμεινε ως η μόνη αξιόλογη, με αποτέλεσμα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής να δεχτεί την πρόταση της Ένωσης, όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Ένωση, θα έχει διάρκεια έξι μηνών (έναντι 150.000 ευρώ), ενώ το καλοκαίρι υπάρχει προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Αν ισχύσει η οψιόν, τότε ο Καφές για τα δύο επόμενα χρόνια θα λάβει 600.000 ευρώ (300.000 ετησίως).

Το SPORT 24 σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Παντελή Καφέ (σχετικό άρθρο), την περασμένη Δευτέρα (22/1). Τελικά, το ενδιαφέρον καταλήγει σε... γάμο.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ