ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγενόπουλος:"Χάρηκα για συνάντηση"

Βγενόπουλος:"Χάρηκα για συνάντηση"
Βγενόπουλος Γιαννακόπουλος

Με τα μαλλιά του Νίνη τα έβαλε ο Τεν Κάτε, ενώ ο Α.Βγενόπουλος δήλωσε χαρούμενος για την συνάντηση Παύλου-Τζίγκερ και χαρακτηρίζει ''αστεία'' τα περι φθοράς του Νίκου Πατέρα

Στοπ στα σενάρια περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Goal News".
- Κύριε Βγενόπουλε, έγινε πρόσφατα μια συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παύλο Γιαννακόπουλο, για την οποία ακούστηκαν πολλά. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;
" Βεβαίως. Τη χάρηκα! Είναι καλό να γίνονται τέτοιες συναντήσεις".

- Συμμερίζεστε την άποψη ότι υπάρχουν ενδείξεις για "πόλεμο φθοράς" στον πρόεδρο του συλλόγου Νικόλα Πατέρα;
" Ποιος να κάνει πόλεμο φθοράς στον Πατέρα; Τα θεωρώ αστεία αυτά τα πράγματα. Γιατί έχετε πληροφορίες ότι συζητήθηκε θέμα προέδρου στην συνάντηση του Βαρδινογιάννη με τον Γιαννακόπουλο;"

- Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 25 εκ. ευρώ διαθέσιμα. Εάν κριθεί ότι χρειάζονται περισσότερα τι θα συμβεί;
" Εάν για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή χρειαστούν παραπάνω, μπορεί να γίνει δανεισμός μέσω τράπεζας".

- Και δανεισμός να γίνει όμως, δεν θα απαιτηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εν συνέχεια;
" Αυτά είναι δικά μας θέματα. Να ξέρετε ότι εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο σύλλογο με τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα".

Εκτός από τα "μπράβο"... τα "έψαλλε" σε Νίνη ο Τεν Κάτε

Σε ότι αφορά την ομιλία του Χενκ Τεν Κάτε, ο Ολλανδός τεχνικός εκτός ότι μοίρασε συγχαρητήρια για το παιχνίδι των "πράσινων" στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα, με την πίεση του αντιπάλου να είναι μεγάλη, έκανε καιπαρατηρήσεις στον Νίνη για την παρουσία του.

" Συγχαρητήρια για την νίκη και για τον τρόπο που αγωνιστήκατε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Ετσι πρέπει να πιέζουμε τον αντίπαλο και από τον άξονα αλλά και από τα άκρα" είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός προπονητής που συμπλήρωσε:

" Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και πιο συγκεκριμένα στους Μάτος και Ιβανσιτς που απέδειξαν ότι προσφέρουν ανα πάσα στιγμή τους ζητηθεί" ήταν μερικά από τα λόγια του 55χρονου τεχνικού που έδειχνε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Εκτός από τους δύο ξένους τα εύσημα κέρδισε και ο σκόρερ των τελευταίων αγώνων, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αντίθετα, με τα θετικά λόγια η ομιλία του Ολλανδού τεχνικού είχε και "βέλη" με σκληρή κριτική στον Σωτήρη Νίνη, που πέρασε αλλαγή στο ματς και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός έβαλε "χέρι" στον 18 χρονο μέσο, λέγοντας ότι ασχολείται περισσότερο με τα μαλλιά και τις κάλτσες του παρά με την αγωνιστκή του εικόνα, προκαλώντας έτσι την δυσαρέσκεια του "μικρού", που έσκυψε το κεφάλι και δεν είπε κουβέντα.

Από Γιοβάνοβιτς σε Παντοϊν

Ο τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην γειτονική Ιταλία σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα" και είδε από κοντά την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο, με το βλέμμα του στραμμένο στον Σιμόνε Παντοΐν. Ο 25χρονος άσος εκτός από αριστερός μέσος έχει παίξει στο παρελθόν και ως μπακ με επιτυχία.

Την ίδια ώρα από το Βέλγιο, πληροφορίες από δημοσιογράφους αναφέρουν πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" βρέθηκε στην χώρα προκειμένου να "τσεκάρει" την περίπτωση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, για τον οποίο δημοσιεύματα τον έχουν έτοιμο να αποχωρήσει από την Σταντάρ Λιέγης με προορισμό μια ομάδα με συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους "πράσινους" να είναι μεταξύ των υποψηφίων.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ