ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ενωτική" συνάντηση

"Ενωτική" συνάντηση
Βαρδινογιαννης-Γιαννακοπουλος

Συνάντηση ενότητας Τζίγγερ και Παύλου Γιαννακόπουλου. Βολές κατά διοίκησης από Μίμη Δομάζο

Συνάντηση Τζίγγερ-Παύλου

Εν τω μεταξύ, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε κεντρικό ξενοδοχείου των βορείων προαστίων προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν αυτή την περίοδο τους "πράσινους" και να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις το τελευταίο διάστημα μεταξύ στελεχών στην διοίκηση.

Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς διεμείφθη μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι πως η συζήτηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα, δείγμα της διάθεσής τους να παραμείνει ισχυρό και ενωμένο το πολυμετοχικό σχήμα στο "τριφύλλι" προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατό την νέα περίοδο σε όλους τους τομείς.

"Γκάζια" Δομάζου

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την τελευταία προπόνηση ενόψει του ματς με την Ξάνθη με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και στημένες φάσεις.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία ακολούθησε ο Χρήστος Μελίσσης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σωτήρης Λεοντίου, Βαγγέλης Μάντζιος, Χρήστος Μελίσσης, Άντε Ρουκάβινα, Ντέιβιντ και ο Γιόσου Σαριέγκι λόγω καρτών.

"Γκάζια" Δομάζου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Derby", ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού ασκεί κριτική στις επιλογές των υπευθύνων της ομάδας, στην έλλειψη παικτών προσωπικοτήτων, στις θέσεις που οι "πράσινοι" θέλουν ενίσχυση, ενώ τόνισε ότι τις αποφάσισεις πρέπει να τις παίρνει ένας και να μην είναι... πολυμετοχικές. Αποσπάσματα από την συνέντευξη στην εφημερίδα "Derby":

Για τις ικανότητες των παικτών: " Απλά δεν μπορούν. Αν δούμε τα πρωταθλήματα που έχουν χάσει θα δουν ότι δεν τα έχασαν από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Τα χάνει από τον ΟΦΗ, την Ξάνθη, τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή. Δεν έχουμε παίκτη να κάνει μια ντρίμπλα. Δεν τον φοβούνται τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει ακραίους ο Παναθηναϊκός. Θα μου πεις έχει παίκτες αλλού για να έχει εκεί; Όχι αλλά λέμε τώρα...

Επίσης, αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει άνθρωπο μέσα στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω πως να λέγεται, Αναστασίου ή όπως αλλιώς θέλει. Πρέπει να έχει μία προσωπικότητα. Ποιοι είναι οι κύριοι που έκαναν τις επιλογές φέτος. Λέει ο Αντωνίου δεν ευθύνεται για όλες τις επιλογές που έγιναν. Και ποιος φταίει; Να πουν εγώ φταίω παραιτούμαι. Αν δεν ήταν δικές σου, φύγε επιτόπου. Κάθεσαι να πάρεις λεφτά.

Άμα σέβεσαι το όνομα σου δεν θα κάτσεις. Όταν παίρνεις τόσα λεφτά είμαι μέλι δεν τα αφήνεις. Ας πάρει και κάτι περισσότερο, αλλά να κάνει σωστά την δουλειά του. Τον Μαραντόνα αν έχει λεφτά πάει και τον αγοράζει η κουτσή Μαρία. Δεν χρειάζεται σκάουτερ για να βρεθεί



".

Τους λόγους που ο Παναθηναϊκός είναι εκτός στόχων: " Nομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους παίκτες που πρέπει. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί αλλά όχι σταρ. Ακόμα και ο Σίλβα δεν κάνει την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρεις παίκτες για να κάνουν την διαφορά. Τρεις προσωπικότητες για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες δεν υπολογίζουν κανέναν. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να σέβεσαι το όνομα σου, την ιστορία σου και τα λεφτά που παίρνεις. Όχι να διαβάζω να λέει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τι ωραίο καιρό που έχει η Ελλάδα και ότι είναι παράδεισος. Τι είναι αυτά; Να έρθω και εγώ στον παράδεισο να μην είμαι έξω.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Κόκκαλη και τον φοβούνται έχει και τρεις-τέσσερις παίκτες που κάνουν την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν το έχει αυτό. Πήραμε επτά-οκτώ παίκτες και μόνο ο Σίλβα παίζει βασικός. Άρα οι μεταγραφές που γίνανε δεν ήταν καλές. Δεν ξέρω πως έγιναν αυτές γιατί ο καθένας έκανε μεταγραφές. Ο Αντωνίου έκανε τις μεταγραφές μαζί με τον Πατέρα, που τους πήγαινε στο κότερο. Φαίνεται ότι το κότερο ήταν καλό όταν μπαίνανε αλλά μετά ήταν σάπιο. Από μακριά βλέπεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κότερο. Ίσως να βάζει νερά

.

Για τον Κώστα Αντωνίου: " Δεν ήξερε που να πάει και τι να κάνει και έκανε πάρα πολλά λάθη. Πιστεύω ότι ένας άλλος παλαίμαχος με με μαγελύτερο όνομα και με περισσότερη πείρα δεν θα είχα κάνει τόσα λάθη. Ο Αντωνίου δεν ξέρει το παιχνίδι. Για τον σχεδιασμό της ομάδας υπεύθυνοι είναι οι Αντωνίου και Πατέρας και φέτος απέτυχαν. Οι ίδιοι άνθρωποι που απέτυχαν θα αναλάβουν τον νέο σχεδιασμό. Εγώ θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που απέτυχαν θα αποτύχουν και πάλι.

Έπειτα είναι και το άλλο. Όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο ποια είναι η πορεία του; Με τι ασχολήθηκε; Ποιος τον έβαλε σε αυτή την θέση; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης; Γιατί τον έβαλες εκεί κύριε Βαρδινογιάννη; Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά πιο άξια; Που να έχουν μεγαλύτερη σχέση με το αντικείμενο

;"

Για το διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού: " Έχει αποδόσει μόνο στα λεφτά. Βέβαια δεν είμαι μέσα στα υπόλοιπα για να ξέρω τι γίνεται. Το λάθος είναι ότι μιλάνε όλοι. Τουλάχιστον για φέτος, έπρεπε να μιλάει ένας και να αποφασίζει ένας. Όχι αυτή η πολυφωνία που μπερδεύει. Είναι και το άλλο. Έχει πει ο Βγενόπουλος να γίνει μία επιτροπή παλαιμάχων και να επισημαίνει τα λάθη που γίνονται. Όχι να επεμβαίνει αλλά να λειτουργεί συμβουλευτικά. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Μεγάλο λάθος που το πλήρωσε η ομάδα".

Όλη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στην εφημεριδα "Derby"

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ