ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία σε όλα τα επίπεδα

Αγωνία σε όλα τα επίπεδα
New Image

Γηπεδικό, μεταγραφικά και Ξάνθη στο προσκήνιο. Ομιλία για θέσεις και σύστημα από Χενκ Τεν Κάτε

Περιμένουν τα "μαντάτα" από ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμο

Εν αναμονή των ανακοινώσεων της έκδοσης της άδειας εκσκαφών και αντιστηρίξεων βρίσκονται οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, την ώρα που ο Χενκ Τεν Κάτε μετά από αρκετές μέρες θα έχει στα πλάνα του σχεδόν όλους τους παίκτες για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σήμερα και αύριο του αγώνα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Κυριακή.

Αγωνία στα υψηλά κλιμάκια....

Παρόλο που τα βήματα για την υλοποίηση του "ονείρου" χιλιάδων "πράσινων" έχουν ελαχιστοποιηθεί, η ανέγερση του γηπέδου στο Βοτανικό συνεχίζει να περνάει από σκόπελους.

Μετά την ευχάριστηση είδηση από το ΥΠΕΧΩΔΕ, που έθεσε την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε δημόσια διαβούλευση (θα χρειαστεί περίπου 45 μέρες) προκειμένου να εκδοθεί και η οικοδομική άδεια, ήδη οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" περιμένουν τις επόμενες κινήσεις από τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου σύντομα να βάλουν μπροστά οι μπουλντόζες.

Σε όλα αυτά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, έχουν ως συμπαραστάτη τον "αποφασισμένο" Δήμαρχο Αθηναίων που κινεί με μεθοδικότητα και αρκετή συνέπεια τα νήματα, ωστέ να αποφεύγονται οποιαδήποτε προβλήματα που καθυστερούν το έργο.

Ομιλία με υπονούμενα από Τεν Κάτε

Μια νέα και συνάμα περίεργη τροπή είχε η πρώτη ομιλία του Τεν Κάτε μετά την επιστροφή σχεδόν όλων των διεθνών (αφού δεν επέστρεψε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα). Συγκεκριμένα, ο Χενκ Τεν Κάτε τους ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστούν πλέον με σύστημα 4-2-3-1 μέχρι και τα πλέι οφ στα πλέι οφ και στη συνέχεια τους είπε:

" Θα σας ενημερώσω ποιος από έσας είναι 1η επιλογή, ποιος η 2η και ποιος 3η επιλογή σε κάθε θέση για να ξέρει ο καθένας σας τι γίνεται. Ηθελα να το κάνω από την αρχή της χρονιάς αλλά δεν με αφήσανε", συμπλήρωσε ο 55χρονος, ο οποίος τόνισε παράλληλα: " Δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες. Εξαρτάται από μας να πάμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ και να κερδίσουμε το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την ομιλία του ο Ολλανδός προπονητής έδωσε εντολή του βοηθού του Γιάννη Αναστασίου να έχει τετ α τετ με κάθε παίκτη προκειμένου να μάθει σε ποια θέση απο το 4-2-3-1. Μια κίνηση από τον Τεν Κάτε με αρκετά υπονοούμενα και η οποία δεν αποκλείεται να "ξεκαθαρίσει" με τον τρόπο αυτό το ρόστερ.

Χωρίς Ζιλμπέρτο Σίλβα με Ξάνθη

Την ίδια ώρα στην Παιανία, ο Χενκ Τεν Κάτε, μετά από καιρό να ξεκινάει την διήμερη προετοιμασία ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη, αντιμετωπίζοντας μια σημαντική απουσία. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αναμένονταν το απόγευμα μετά την νίκη της Βραζιλιάς επι του Περού με 3-0, πήρε σχετική άδεια και θα απουσιάσει μέχρι και την Δευτέρα που θα επιστρέψει.

Μια αναμέτρηση ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο αντίπαλος παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο μακριά από τα Πηγάδια, κάτι που αναμένεται να τονίσει και ο Ολλανδός τεχνικός των "πράσινων" στους ποδοσφαιριστές του.

Στα πλάνα του 55χρονου, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μάντζιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ακόμα θεραπεία ακολούθησε ο Χρήστος Μελίσσης λόγω ενός σφιξίματος στη αριστερή γάμπα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα κόντρα στους Ακρίτες.

Είδαν τον Σούμποτιτς

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Παναθηναϊκό με διάφορα ονόματα σχεδόν κάθε μέρα να προστίθονται στις περιβόητες λίστες των ανθρώπων του συλλόγου. Ενα από αυτά είναι και του Νέβαν Σούμποτιτς, του διεθνή Σέρβου αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον οποίο παρακολούθησαν σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι του συλλόγου, στο φιλικό με την Σουηδία.

Πάντως το "θηρίο" όπως τον αποκαλούν στην Γερμανία, λόγω της σωματοδομής του, έχει τεράστια προσόντα και αποτελεί σπουδαίο "όπλο" για την αμυντική λειτουργία κάθε ομάδας, και για τον λόγο αυτό έχει προσελκύσει αρκετούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη για να τον αποκτήσουν, κάτι που δεν αποκλείεται.

Βέβαια τα "ταξίδια" για υποψήφιους στόχους θα συνεχιστούν και αυτό το Σαββατοκύριακο που ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ετσι, ο Κώστας Αντωνίου αναμένεται να αναχωρήσει το Σαββάτο με άγνωστο προορισμό ακόμα με σκοπό να συντάξει πληροφορίες για μια περίπτωση.

Υπέρ της "Διπλής Ανάπλασης" ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Μετά από συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο επίτημος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολίασε το γηπεδικό πρόβλημα του Βοτανικού για το "τριφύλλι", τάσσοντας υπέρ της "Διπλής Ανάπλασης". Αναλυτικά, όσα υποστήριξε:

" Εκφράζω την ελπίδα ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας, η οποία πρόκειται να αποφασίσει, θα εκτιμήσει δύο παράγοντες.

Πρώτον : Ότι η διπλή ανάπλαση της περιοχής αποτελεί την πιο σημαντική, προς όφελος των Αθηνών, πολεοδομική παρέμβαση, που έγινε τα τελευταία εκατό χρόνια και ότι η λύση που δόθηκε, όχι μόνο ψηφίσθηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και ικανοποιεί τους κατοίκους της περιοχής, σχεδόν στο σύνολό τους και

Δεύτερον: Ότι στη σημερινή συγκυρία της βαριάς διεθνούς οικονομικής κρίσεως, που ταλαιπωρεί και τη χώρα μας, η δημιουργία αβεβαιότητας περί το δίκαιον και ανασφάλειας στις συναλλαγές κινδυνεύει να τρέψει σε φυγή τους ελάχιστους επενδυτές που απέμειναν, με συνέπεια να βαθαίνει η ύφεση και να φουσκώνει η ανεργία



".

Τα εισιτήρια με Ξάνθη

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι από χθες τα εισιτήρια του αγώνα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός- Σκόντα Ξάνθη που θα διεξαχθεί στις 05/04/2009, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Oι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 ευρώ έως 40 ευρώ και πωλούνται από τις 10:30 εώς τις 18:30 από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την Λεωφόρο Κύμης σταθμό Ειρήνης (ΗΣΑΠ) και ΟΑΚΑ από Λ.Κηφισίας.
















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ