PREMIER LEAGUE

Η πρόταση "μαμούθ" και τα "γκάζια" Τεν Κάτε

Η πρόταση "μαμούθ" και τα "γκάζια" Τεν Κάτε
New Image

H πρόταση 10 εκ. λιρών για Κράνιτσαρ, τα "γκάζια" Τεν Κάτε και η μεταγραφική "αποκάλυψη" Πατέρα (vid)

Πρόταση για Κράνιτσαρ ο ΠΑΟ

Το «τριφύλλι» ετοιμάζει μυθική , για τα ελληνικά δεδομένα, πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών(σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ πλέον)για την απόκτηση του ξεχωριστού Κροάτη αρτίστα της Πόρτσμουθ, Νίκο Κράνιτσαρ σύμφωνα με την «Daily Star».

Με τους «Πομπέις» να φιδοσέρνονται στην εφετινή Πρέμιερσιπ και το μοιραίο να μοιάζει ως πιθανό ενδεχόμενο, μιας και απέχουν μόλις 4 βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη, ο Κράνιτσαρ επιθυμεί να δώσει τέλος σε μια εφιαλτική σεζόν.

Οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να ηγηθεί της Πόρτσμουθ την εφετινή σεζόν αλλά παρά ταύτα δεν έλειψαν οι προτάσεις, όπως αποκάλυψε πριν από 20 ημέρες ο πρώην τεχνικός της Πόρτσμουθ, Τόνι Άνταμς, ο οποίος υποστήριξε ότι απέρριψε προσφορά ύψους 25 εκατομμυρίων από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κράνιτσαρ πάντως έπειτα και από την φυγή του Χάρι Ρέντναπ για την Τότεναμ επιθυμεί να αποχωρήσει από την Πόρτσμουθ. Θέληση η οποία θα γίνει πραγματικότητα αν η ομάδα του υποβιβαστεί.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι γνωστό για τον 25χρονο αρτίστα με τις δεξιοτεχνικές ικανότητες, αν και το ποσό που χρειάζεται να δαπανηθεί μοιάζει μυθικό για την ελληνική αθλητική πραγματικότητα, ιδίως αυτή την εποχή…

"Γκάζια" από Τεν Κάτε

Οι "διαρροές" στον Τύπο, για ακόμα μία φορά, εξόργισαν τον Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός μαθαίνοντας από τους συνεργάτες του ότι διέρρευσαν λεπτομέρειες από την ομιλία του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Νίνη, έγινε έξαλλος και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης απευθυνόμενος στους παίκτες του τους είπε:

" Δε θέλω να διαρρέουν, όπως σας είχα πει, αυτά που λέμε εδώ περά. Είμαστε μία οικογένεια και όσα λέμε πρέπει να μένουν μεταξύ μας. Γιατί τα λέτε όλα στους δημοσιογράφους", είπε σε έντονο ύφος καταλήγοντας:

" Δε θέλω να ξανασυμβεί αυτό. Κάνετε κακό σε σας. Δεν το καταλαβαίνετε. Είναι από τις τελευταίες φορές που το ξαναλέμε".

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε μία (και μοναδική) προπόνηση (11:00). Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις με μπάλα πάνω στη αντοχή και την τεχνική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σέντρες-σουτ.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Γιώργος Καραγκούνης. Ο Ορέστης Καρνέζης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο για προληπτικούς λόγους. Ο Μαρσέλο Μάτος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια ακολούθησε θεραπεία για προληπτικούς λόγους

Την Τετάρτη οι "πράσινοι" θα απολαύσουν το ρεπό τους, κάτι που άλλωστε αναμένεται να φέρει ηρεμία στο "στρατόπεδο" του τριφυλλιού το επόμενο 24ωρο και ενόψει του αγώνα στις Σέρρες με την τοπική ομάδα.

Πατέρας: "Στηρίζουμε τον προπονητή"



Απόλυτη στήριξη στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε παρείχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, ο οποίος ήταν αποκλαυπτικός και για τα μεταγραφικά σενάρια .

Κατά την αποχώρηση του από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, το "αφεντικό" των "πρασίνων" μίλησε κυρίως για θέματα που αφορούν το "τριφύλλι", αφού πρώτα τόνισε ότι υπήρξε συμφωνία για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από 13 ΠΑΕ (σ.σ απουσίαζε ο Λεβαδειακός).

" Όλα πάνε καλά. Στηρίζουμε τον προπονητή και περιμένουμε καλά αποτελέσματα στα πλέι οφ", είπε πιο χαρακτηριστικά ενώ για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι η πρώτη...ανακοίνωση θα γίνει στο τέλος Μαϊου, λέγοντας:

" Δεν υπάρχει τώρα κάτι ανακοινώσιμο στις μεταγραφές. Σκοπός είναι να μη γίνει σπατάλη και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Στο τέλος Μαίου θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή. Το αν είναι μεγάλο όνομα, θα το δείτε".

Όταν ρωτήθηκε για τις διαρροές στα αποδυτήρια της Παιανίας σχετικά με όσα είπε στους παίκτες του ο Χενκ Τεν Κάτε, αμφισβήτησε το αν αυτές προέρχονται από την ομάδα.

" Δεν είμαι σίγουρος αν οι διαρροές είναι αληθινές ή πρόκειται για ράδιο αρβύλα. Πολλά από αυτά γράφονται χωρίς να υπάρχει απόδειξη, γράφονται σαν κουτσομπολιό".

Όσον αφορά στα σενάρια περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ο Νίκος Πατέρας τα χαρακτήρισε παραμύθια.

Εκτός από τα "μπράβο"... τα "έψαλλε" σε Νίνη ο Τεν Κάτε

Σε ότι αφορά την ομιλία του Χενκ Τεν Κάτε, ο Ολλανδός τεχνικός εκτός ότι μοίρασε συγχαρητήρια για το παιχνίδι των "πράσινων" στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα, με την πίεση του αντιπάλου να είναι μεγάλη, έκανε καιπαρατηρήσεις στον Νίνη για την παρουσία του.

" Συγχαρητήρια για την νίκη και για τον τρόπο που αγωνιστήκατε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Ετσι πρέπει να πιέζουμε τον αντίπαλο και από τον άξονα αλλά και από τα άκρα" είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός προπονητής που συμπλήρωσε:

" Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και πιο συγκεκριμένα στους Μάτος και Ιβανσιτς που απέδειξαν ότι προσφέρουν ανα πάσα στιγμή τους ζητηθεί" ήταν μερικά από τα λόγια του 55χρονου τεχνικού που έδειχνε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Εκτός από τους δύο ξένους τα εύσημα κέρδισε και ο σκόρερ των τελευταίων αγώνων, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αντίθετα, με τα θετικά λόγια η ομιλία του Ολλανδού τεχνικού είχε και "βέλη" με σκληρή κριτική στον Σωτήρη Νίνη, που πέρασε αλλαγή στο ματς και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός έβαλε "χέρι" στον 18 χρονο μέσο, λέγοντας ότι ασχολείται περισσότερο με τα μαλλιά και τις κάλτσες του παρά με την αγωνιστκή του εικόνα, προκαλώντας έτσι την δυσαρέσκεια του "μικρού", που έσκυψε το κεφάλι και δεν είπε κουβέντα.

O Νίκο Κράνιτσαρ εν δράσει:




























































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ