ΞΑΝΘΗ

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-0

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-0
ΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ

Με γκολ των Σαλπιγγίδη (42') και Γκάμπριελ (66') ο ΠΑΟ επέστρεψε στις νίκες (2-0) κόντρα στην Ξάνθη

Με την νίκη αυτή, οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση ενόψει και των πλέι οφ ενώ έδειξαν να αλλάζουν εικόνα μετά τις μέτριες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Σαλπιγγίδης, Μάτος και Σπυρόπουλος οι διακριθέντες για τους "πράσινους" ενώ εκτός από τον Γκσπούρνιγκ και τον Ζουέλα, οι υπόλοιποι Ακρίτες κυμάνθηκαν στην μετριότητα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε):Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βαζβίνιακ, Βύντρα, , Σιμάο, Μάτος (80' Χριστοδουλόπουλος), Γκάμπριελ (73' Νίνης), Καραγκούνης (61' Ιβανσιτς), Κλέιτον, Σαλπιγγίδης
Σκόντα Ξάνθη (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γκσπούρνιγκ, Τζιωρτζόπουλος, Παπαδημήτριου (46' Παπαδόπουλος), Βάλλας, Ζουέλα, Πόι, Κωστούλας, Σουάνης, Αμπραχαμ (71' Ντοριβάλ), Κιντάνα, Παππάς (46' Ντόσεκ).

Κίτρινες κάρτες: Χριστοδουλόπουλος / Γκσπούρνινγκ, Ζουέλα

Διαιτητής: Σταθόπουλος Γιώργος (Πάτρας)
Με μια ματιά


Τρεις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Τρίπολη, είχε στην αρχική του σύνθεση ο Παναθηναϊκός. Οι γηπεδούχοι είχαν στο βασικό σχήμα με σύστημα 4-2-3-1 (που είχε προαναγγείλει ο Ολλανδός τεχνικός) και πάλι τους Καραγκούνη, Βύντρα και Κλέιτον, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι οι "γνώριμοι" του Τεν Κάτε.

Στην άμυνα, ο Βύντρα είχε παρτενέρ τον Βαβζίνιακ (αφού ο Σαριέγκι ήταν τιμωρημένος) με τους Σπυρόπουλο και Νίλσον στα άκρα. Μπροστά οι Σιμάο και Μάτος αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει παραμείνει με ειδική άδεια στην Βραζιλία. Πιο μπροστα οι Κλέιτον (κέντρο) και δίπλα του οι Γκάμπριελ (δεξιά) και Καραγκούνης (αριστερά) με τον Σαλπιγγίδη μοναδικό προωθημένο.

Με τρεις απουσίες σημαντικές εμφανίστηκε η Σκόντα Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, οι Βίκτωρ Αγκάλι, Ράφαλ Γκρζέλακ, είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους, ενώ και ο Παντελής Ριζογιάννης έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ετσι, ο κ. Γκουτσίδης επέλεξε στην άμυνα τους Βάλλα, Ζουέλα στο κέντρο και στα άκρα τους Τζιωρτζόπουλος, Παπαδημήτριου. Μπροστά τους οι Κωστούλας και Αμπραχαμ ενώ οι Πόι (δεξιά) και Κιντάνα (αριστερά) κάλυπταν τις "πτέρυγες" με τους Παππά και Σουάνη μπροστά σε ένα σύστημα 4-4-2.

Μέσα σε ένα "ψυχρό" περιβάλλον με την απουσία των οπαδών οι 22 ποδοσφαιριστές άκουγαν τις φωνές των "πιτσιρικάδων" από διάφορες ακαδημίες που έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ, με την έναρξη του ματς που φώναζαν υπέρ των γηπεδούχων.

Μόλις σταμάτησαν και αυτές οι φωνές μετά το ματς έμοιαζε με φιλικό προετοιμασίας με τις οδηγίες πλέον των παικτών να ηχούν έντονα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες στα πρώτα 20 λεπτά, δεν είχαν να επιδείξουν πολλά πράγματα, έχοντας από μια καλή στιγμή. Στο 12' πρώτοι οι Ακρίτες με τον Πόι να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκάμπριελ, αλλά την πάσα του δεν την αξιοποίησε ο Παππάς αφού το σουτ του μπλόκαρε ο Γκαλίνοβιτς. Η σειρά των "πράσινων" ήρθε έξι λεπτά αργότερα (18') όταν οι Μάτος και Καραγκούνης άλλαξαν την μπάλα και στην σέντρα του τελευταίου ο Σαλπιγγίδης πλάσαρε από κοντά άουτ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά το 20λεπτο, με τους παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε να ανεβάζουν ρυθμούς και να εκδηλώνουν κυρίως επιθέσεις από τα άκρα αλλά και απειλητικά σουτ από το κέντρο και έξω από την περιοχή με τον Μάτος. Ο Βραζιλιάνος στο 21' εξαπέλυσε το πρώτο του σουτ που πέρασε άουτ.

Η πίεση των γηπεδούχων λίγο πριν το ημίωρο παραλίγο να επιφέρει το γκολ αλλά πρώτα στο 27' ο Βύντρα είδε το ψιλοκρεμαστό σουτ του να περνάει πάνω από την εστία του Γκσπούρνινγκ ενώ δύο λεπτά μετά (29') ο Σαλπιγγίδης μετά την σέντρα του "δραστήριου" Σπυρόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο γονατό του και μετά στο κάθετο δοκάρι του πορτιέρο της Ξάνθης.

Στο 32' οι παίκτες του Γκουτσίδη βγήκαν σε μια από τις λιγοστές αντεπιθέσεις τους στο προσκήνιο και απείλησαν όταν ο Κωστούλας βρήκε τον Κιντάνα εκείνος έκοψε ωραία την μπάλα αλλά το πλασέ του στην απέναντι γωνία μπλόκαρε ο Γκαλίνοβιτς που είχε πάρει σωστή θέση. Δύο σουτ των ποδοσφαιριστών του Τεν Κάτε, στο 39' με τον Καραγκούνη και στο 40' με τον Μάτος πέρασαν άουτ χωρίς να ανησυχήσουν τον Αυστριακό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Τελικά αυτό που αναζητούσαν οι γηπεδούχοι για πολύ ώρα, ήρθε μετά από μια πολύ ωραία ενέργεια των Νίλσον, Γκάμπριελ που άλλαξαν την μπάλα με τον Σουηδό να κάνει την σέντρα και ο Σαλπιγγίδης σε σωστό χρόνο και θέση έκανε το πλασέ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκσπούρνινγκ, ανοίγοντας το σκορ για το "τριφύλλι". Αυτό ήταν το τέταρτο σερί γκολ του διεθνή επιθετικού (που είχε σκοράρει και μεσοβδόμαδα κόντρα στο Ισραήλ στο Παγκρήτιο) στο πρωτάθλημα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο βοηθός του κ. Σταθόπουλου, Γκάγκας έκανε λάθος υπόδειξη χρίζοντας οφ σάιντ τον Σουάνη που ήταν έτοιμος να βγει από πλάγια σε απειλητική θέση προς την άμυνα των "πράσινων". Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Γκάμπριελ σούταρε από πλάγια αλλά ο πορτιέρο της Σκόντα απέκρουσε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη ο τεχνικός των φιλοξενούμενων "έριξε" στο ματς τους Ντόσεκ και τον νεαρό Παπαδόπουλο για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, δίνοντας "ανάσες" στην επίθεση και την άμυνά του.

Μετά από 15' λεπτά χωρίς την παραμικρή υποψία φάσης για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές μετά την αλλαγή του Ολλανδού προπονητή τους που απέσυρε τον "κουρασμένο" Καραγκούνη και βάζοντας στην θέση του του Αντρέας Ιβανσιτς. Ετσι στο 63 ο Γκάμπριελ από δεξιά έκανε την σέντρα και ο αμαρκάριστος Σιμάο από πλεονεκτική θέση έκανε κακό πλασέ στέλοντας την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως δεν έγινε το ίδιο και με τον Ροντρίγκες Γκάμπριελ, που ακολούθησε την φάση, όταν Ιβανσιτς και Κλέιτον άλλαξαν εντυπωσιακά την μπάλα ο Αυστριακός παίκτης νικήθηκε στο σουτ του από τον συμπατριώτη του πορτιέρο της Σκόντα, αλλά στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος άσος πλάσαρε σωστά διπλασιάζοντας τα γκολ των "πράσινων".

Ο Τεν Κάτε βλέποντας την αντίπαλη ομάδα να έχει παθητικό ρόλο, έβαλε στο ματς και τον Νίνη αρχικά αλλά και τον Χριστοδουλόπουλο λίγα λεπτά αργότερα. Νωρίτερα, όμως (73') ο Κλέιτον έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά το γύρισμα του Ιβάνσιτς σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 75', ο νεαρός Παπαδόπουλος έδειξε ότι η Ξάνθη πραγματικά "βγάζει" σπουδαία ταλέντα και με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Γκαλίνοβιτς σε μια δύσκολη επέμβαση.

Τέλος, στην τελεταία καλή φάση πριν την λήξη ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε στην πλάτη της Ξάνθης, τον Σαλπιγγίδη που πλάσαρε στο ύψος της μεγάλης περιοχής των εξερχόμενο πορτιέρο Γκσπούρνινγκ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Συνέντευξη Τύπου
Χενκ Τεν Κάτε: "(- σχόλιο για την σημερινή εικόνα): Είδα καλά πράγματα σήμερα, ειδικότερα στα γκολ, κάναμε 2-3 ευκαιρίες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά διαστήματα. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε η ισορροπία μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν. Επρεπε να γίνουν οι αλλαγές όπως του Ματος και του Καραγκούνη που είχε δώσει πολλά με την Εθνική με τρία ματς σε οκτώ μέρες και ο Γκάμπριελ ο οποίος πριν το ματς αισθανόταν ένα σφύξιμο στο δικέφαλο. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα συνολικά και με την παρουσία της ομάδας αφού όλοι προσπάθησαν σκληρά.

Γιατί και στην προπόνηση της Παρασκευής τόνισα πως μπορεί να δεχθώ μια κάκη εμφάνιση αλλά όχι να μην προσπαθήσει κάποιος για την ομάδα, τονίζοντας πως θα είναι εκτός αν δεν προσπαθεί κάποιος για το καλό της.

(- για σκεπτικό απόφασης της ομιλίας σε παίκτες για θέσεις) Αυτό ίσα ίσα ξεκαθαρίζει τα πράγματα και αυτό βοηθάει τον παίκτη που παίζει να δείχνει και τι μπορεί να περιμένει από αυτόν. Σε ότι αφορά το σύστημα η βάση θα είναι το 4-2-3-1 αλλά μέσα σε κάθε ματς μπορεί να γίνονται αλλαγές.

(- μήπως αυτό έπρεπε να γίνει νωρίτερα, σε αρχή προετοιμασίας) Κανονικά δεν έπρεπε να γίνει. Γιατί αν ένας παίκτης όταν είναι επαγγελματίας γνωρίζει που παίζει και όταν δεν παίζει σημαίνει ότι ο άλλος είναι καλύτερος που παίζει. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε μεγάλη αλλαγή για τα δεδομένα της ομάδας και υπήρχε σκέψη ότι μια τακτική σαν και αυτή θα προκαλούσε σοκ σαν νοοτροπία.

(- για δηλώσεις Γιαννακόπουλου περι ανθρώπων που δεν τον αφήνουν να δουλέψει) Δεν άκουσα και δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Δεν διαβάζω εφημερίδες. Θεωρώ πως είναι θετικό πως έχω την στήριξη από κάποιον από τους μεγαλομετόχους.

(- για σκεπτικό του με θέσεις παικτών...) Οχι, αυτό που αναφέρα δεν είναι ακριβές. Εξήγησα γιατί δεν έγινε από αρχή της χρονιάς. Εξάλλου κάποιοι αγωνίζονταν σε ΕURO, μετά είχαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα ενόψει του ανταγωνισμού για τα πλέι οφ, έπρεπε να γίνει.

Ξεκαθαρίζοντας ποιος έχει προτεραιότητα σε κάποια θέση θα κάνει με τον τρόπο αυτό πιο ανταγωνιστική την ομάδα. Ο νούμερο ένα για παράδειγμα θα ξέρει ότι αν δεν αποδίδει σωστά θα ξέρει ότι πίσω του υπάρχει ο νούμερο δύο που δίνει περισσότερα και μπορεί να του "κλέψει" την θέση. Και προκειμένου να εξαληφθούν οι παρεξηγήσεις θα πρέπει και εσείς οι δημοσιογράφοι να χρησιμοποιείται την λογική. Για παράδειγμα σήμερα ο Λάζαρος δεν είναι αμυντικό χαφ αλλά για λόγους τακτικής και επειδή δεν είχαμε άλλον στον πάγκο αγωνίστηκε εκεί. Είναι επιθετικός χαφ.

(- όταν υπάρχουν 3-4 επιλογές ο τέταρτος τι περιμένει να κάνει) Δεν μπορεί να έχεις 4ο σε κάθε θέση γιατί έχουμε 24 άτομα στην ομάδα. Σε κάποιες θέσεις μπορεί να έχουμε και τέταρτο αλλά ουσιαστικά είναι τρείς. Ολα έχουν να κάνουν με τι κάνει ο καθένας στις προπονήσεις. Συνεπώς αυτό που έχει να κάνει αυτός που είναι τρίτος να δουλεύει σκληρά και εκείνος να νιώθει την πιέση του δεύτερου. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει μια φυσιολογική πίεση προς την πρώτη επιλογή. Οπως στην "ζούγκλα" που ο καλύτερος επιβιώνει. Αστείο ήταν αυτό.

(- για σύστημα... με άλλες ομάδες) Τον Πετρόπουλο τον είχα σηκώσει από την αρχή γιατί ο Γκαμπριέλ είχε ένα σφίξιμο πριν από το ματς. Έτσι αν έπρεπε να βγει θα πήγαινε στην κορυφή ο Πετρόπουλος και δεξιά ο Σαλπιγγίδης που μπορεί να είναι νούμερο ένα επιλογή για μια θέση και νούμερο δύο για μια άλλη. Για τα συστήματα δεν πρέπει να στέκεστε πολύ σ' αυτά σε ότι αφορά την αριθμολογία. Εξαρτάται πάντα από τον αντίπαλο. Αν δείτε το σημερινό σύστημα σήμερα στο 4-2-3-1, οι Νίλσον και Σπυρόπουλος βοηθούσαν στην επίθεση κάνοντας 6 τον αριθμό των παικτών.

Δεν έχουν σημασία αυτά απλά ο τρόπος παιζει ρόλο δηλαδή επιθετικογενές σύστημα και όχι αμυντικογενές. Και εμάς μας αρέσει να παίζουμε επιθετικά. Για δωρεάν μαθήματα τεχνικής μπορείται να έχετε συνδιαλέξεις με μένα καλόντας με και γράφοντας τις αναλύσεις σας στα ΜΜΕ που εργάζεστε"



















Παναγιώτης Γκουτσίδης: "Σήμερα έγινε ενα παιχνίδι που για μας ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και μ' ένα μεγάλο αντίπαλο. όπως ο Παναθηναϊκός. Παίξαμμε χωρίς άγχος σ'ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία και μπορούσαμε να βάλουμε νέα παιδια.

Και το μεγάλο μας κέρδος ήταν αυτό, με την παρουσία του νεαρού Αμβρόσιου Παπαπαδόπουλο, όπως είδατε. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια και παρά το βαθμογολικό άγχος που δεν είχαμε δεν αποδώσαμε καλά στο παιχνίδι."



Δηλώσεις

Μίκαελ Γκσπούρνινγκ: "Δεν παίξαμε καλά, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο. Έπρεπε να παλέψουμε για τον ένα βαθμό αλλά δεν μπορέσαμε. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια διάσημη ομάδα κι αυτό μας δίνει κίνητρο".

(Για τα όσα ακούγονται περί μεταγραφής του): " Είμαι 2 χρόνια στην Ξάνθη. Περνάω πολύ καλά. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ωρα να κάνω το επόμενο βήμα. Φυσικά άμα μείνω στην Ξάνθη θα δώσω και την καρδιά μου. Αλλά όπως κάθε παίκτης αν υπάρχει η δυνατότητα να πας σε μεγάλη ομάδα θα είναι καλό".

(Αν προτιμά Ελλάδα η εξωτερικό): " Η Ελλάδα είναι μία πανέμοφη χώρα. Όπως και εγώ έτσι και η σύντροφός μου έχουμε πολλούς φίλους".

Αβρόσιος Παπαδόπουλος: " Η ομάδα μου μπορούσε να είχε καλύτερο αποτέλεσμα και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί δεν είχαμε άγχος. Μπορούμε και καλύτερα αφού ξέρουμε ότι έχουμε δυνατότητες. Ήταν μία ευκαιρία για έμας (τα νέα παιδιά) να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε".

Νίκος Σπυρόπουλος: " Τα χάσαμε όλα φέτος. Τουλάχιστον πρέπει να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Δεν είναι όμορφο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Επρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει να γίνει και με τα επόμενα, αφού είναι πολύ σημαντικά για μας. Κάναμε μια καλή αρχή, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Έτσι να συνεχίσουμε ως το τέλος για να πετύχουμε το μοναδικό στόχο που είναι η δεύτερη θέση. Σίγουρα είναι δύσκολο αυτό το γεγονός, αλλά σαν ομάδα έχουμε τεράστια κίνητρα και θέλουμε να βγούμε και την επόμενη περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ροντρίγκες Γκάμπριελ: " Κάναμε καλό παιχνίδι και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό. Χαίρομαι για το γκολ που σημείωσα όμως αυτό που θέλω είναι η ομάδα να κερδίζει και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο".

Εισιτήρια: 6.190 / Εισπράξεις: 68.374 ευρω

Όλα τα λεφτά...
Οι συνδυασμοί των "πράσινων" παικτών απ' όπου προήλθαν και τα δύο γκολ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την "αισθητή" απουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού, που αν τώρα δεν στοίχησε ίσως στα πλέι όφ να είναι καταλυτική κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους, που θα κρίνεται και η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ξάνθη
(Γκουτσίδης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Ζουέλα, Τζιωρτζιόπουλος, Κωστούλας, Άμπρααμ, Παππάς, Κιντάνα, Πόι, Σουάνης
Η 11άδα των γηπεδούχων Παναθηναϊκός
(Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Βαβζίνιακ, Σπυρόπουλος, Μάτος, Σιμάο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης.
1' Έναρξη αγώνα
11' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μάτος
Πρώτη σχετικά καλή στιγμή στο ματς με την κεφαλιά του Μάτος έπειτα από την σέντρα του Γκάμπριελ, η μπάλα ψηλά άουτ
21' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μάτος
Εκ νέου απειλητικός ο Μάτος, αυτήν την φορά έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ
27' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Βύντρα
Σέντρα σουτ του Βύντρα, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το το οριζόντιο δοκάρι
28' Δοκάρι Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Σπυρόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε την σέντρα και ο Σαλπιγγίδης το πλασέ από κοντά, ομως η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ξάνθης. Η πρώτη πραγματικά σπουδαία ευκαιρία στο ματς
42' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Γκάμπριελ βρήκε τον Νίλσον μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε την σέντρα και Σαλπιγγίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ντόσεκ αντί Παππά
46' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Παπαδόπουλος αντί Παπαδημητρίου
58' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Σαλπιγγίδης βρήκε τετ-α-τετ με τον Γκσπούρνινγκ, έκανε όμως δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ
62' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ίβανσιτς αντί Καραγκούνη
66' Γκολ Παναθηναϊκός Γκάμπριελ
Ο Ίβανσιτς έκανε το σουτ από αριστερά, ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε και ο Γκάμπριελ σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στυα δίχτυα
71' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ντοριβάλ αντί Άμπρααμ
73' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Νίνης αντί Γκάμπριελ
80' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Χριστοδουλόπουλος αντί Μάτος
86' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Ζουέλα
87' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Γκσπούρνινγκ
92' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
94' Λήξη αγώνα
94' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Χριστοδουλόπουλος






























































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ