SERIE A

Βενέτσια - Ρόμα 3-2: Βαθαίνει η κρίση των Ρωμαίων και η οργή του Μουρίνιο για τη διαιτησία

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στο πλαίσιο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στο πλαίσιο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Βενέτσια έκανε την ανατροπή χάρη και σε πέναλτι που εξόργισε τον Ζοζέ Μουρίνιο και νίκησε τη Ρόμα με 3-2 για τη Serie A.

Η Ρόμα ηττήθηκε από τη Βενέτσια στο "Πιερλουίτζι Πέντζο" για τη 12η αγωνιστική της Serie A και το 2-3 την αφήνει πίσω στο κυνήγι του Champions League. Η τρίτη σερί αναμέτρηση δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις βρήκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να διαμαρτύρεται ξανά για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για αποφάσεις που αφορούν πέναλτι.

Η επίμαχη φάση σημειώθηκε στο 64ο λεπτό, όταν καταλογίστηκε πολύ αυστηρό πέναλτι στον Μπράιαν Κριστάντε, με το οποίο ο Ματία Αράμου ισοφάρισε σε 2-2. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Ντέιβιντ Οκερέκε ολοκλήρωσε την ανατροπή των γηπεδούχων, που απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είδε μόνο διαιτητικά λάθη όμως (όπως δήλωσε μετά τον αγώνα), αλλά και αποτυχία των παικτών του να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που είχαν στη διάρκεια του αγώνα. Έλντορ Σομουρόντοφ και Τάμι Έιμπραχαμ σημείωσαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου, όμως οι "τζιαλορόσι" είχαν δοκάρι και συνολικά 27 τελικές, εκ των οποίων οι 10 προς την αντίπαλη εστία.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Τα highlights της αγωνιστικής

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0

Κάλιαρι - Αταλάντα 1-2

Σπέτσια - Τορίνο 1-0

Έμπολι - Τζένοα 2-2

Ουντινέζε - Σασουόλο 3-2

Σαμπντόρια - Μπολόνια 1-2

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ