SERIE A

Κάλιαρι - Αταλάντα 1-2: Συνήλθε από τον... Ρονάλντο και νίκησε στη Σαρδηνία

Ο Ντουβάν Σαπάτα με τη φανέλα της Αταλάντα σε αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2020
Ο Ντουβάν Σαπάτα με τη φανέλα της Αταλάντα σε αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2020 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα τα χρειάστηκε ξανά στο τέλος, όπως και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 στη Σαρδηνία με αντίπαλο την Κάλιαρι και παραμένει σε τροχιά Champions League.

Η Αταλάντα νίκησε με 2-1 την Κάλιαρι μέσα στη Σαρδηνία για τη 12η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τη Ρόμα με την οποία ήταν ισόβαθμη.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έδειχνε να αφήνει πίσω της την ψυχρολουσία στο τέλος του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μάριο Πάσαλιτς. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27' με τον Ζοάο Πέντρο, έχοντας στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά και τον Μπάμπη Λυκογιάννη.

Η Αταλάντα ανέκτησε το προβάδισμα πριν από το τέλος του ημιχρόνου με τον Ντουβάν Σαπάτα κι έχασε μερικές ευκαιρίες ακόμα για να αυξήσει το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο κέρδισε και πέναλτι που πήρε πίσω ο διαιτητής βλέποντας στο video μια πολύ δύσκολη φάση όπου ο Αντρέα Καρμπόνι κλότσησε την μπάλα εκατοστά του δευτερολέπτου πριν χτυπήσει τον Πάσαλιτς. Η Κάλιαρι πίεσε στα τελευταία λεπτά, όμως η Αταλάντα δεν δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Τα highlights της αγωνιστικής

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0

Σπέτσια - Τορίνο 1-0

Έμπολι - Τζένοα 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ