CHAMPIONS LEAGUE

Αταλάντα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Μια ομάδα μόνος του ο Ρονάλντο, έσωσε τους κόκκινους διαβόλους στο 90+2'

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουάνιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σώζει την παρτίδα για τους κόκκινους διαβόλους στο 90+2'. Ίλισιτς και Ζαπάτα οι σκόρερ για τους νερατζούρι, ενώ το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο 45+1'.

Η Αταλάντα υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Ίλισιτς στο 12' και ο Ζαπάτα στο 56', ενώ για τους κόκκινους διαβόλους σκόραρε ο Ρονάλντο στο 5+1' και το 90+2'. Το δεύτερο γκολ μάλιστα ήταν εντυπωσιακό, καθώς εκτέλεσε τον Μούσο με εξαιρετικό βολέ, έξω από την περιοχή.

Η Γιουνάιτεντ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν πολύ ωραία, τελικός αποδέκτης ήταν ο ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου της Αταλάντα και στη συνέχεια στο δοκάρι.

Οι νερατζούρι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Ζαπάτα τορφοδότησε τον Ίλισιτς στην περιοχή, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έκανε το σουτ, με τον Ντε Χέα να μην μπορεί να αποκρούσει την μπάλα, αν και έλεγχε πλήρως την πορεία της, φέροντας φυσικά σοβαρό μερίδιο ευθύνης.

Οι παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, απενεργοποιώντας εντελώς τους φιλοξενούμενους, εκτός από μια φάση, στην οποία η Γιουνάιτεντ κατάφερε να σκοράρει. Οι παίκτες του Σόλσκιερ αντάλλαξαν πολύ γρήγορα την μπάλα, ο Φερνάντες τροφοδότησε με τακουνάκι τον Ρονάλντο μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ, εκτέλεσε τον Μούσο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Γιουνάιτεντ μπήκαν πιο δυνατά, ωστόσο η Αταλάντα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και με τον πιο δραστήριο ποδοσφαιριστή της.

Ο Παλομίνο έκανε τη βαθιά μπαλιά από τη μεσαία γραμμή στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ, ο Ζαπάτα μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε το μαρκάρισμα του Μαγκουάιρ, νίκησε τον Ντε Χέα με ψύχραιμο πλασέ. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο ο VAR μέτρησε το γκολ του Κολομβιανού φορ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απειλήσει και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ρονάλντο για μια ακόμα φορά έσωσε τη Γιουνάιτεντ στο τέλος για μια ακόμα φορά, διατηρώντας τη, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αταλάντα: Μούσο, Ντε Ρουν, Παλομίνο, Ζαπακόστα, Φρόιλερ, Κουπμελνέρς, Μέλε, Ίλισιτς (71' Μουριέλ), Πάσαλιτς (46' Τζιμίστι), Ζαπάτα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Βαράν (38' λ.τρ. Γκρίνγουντ), ΜακΤόμινεϊ (87' Σάντσο), Πογκμπά (69' Μάτιτς), Μπρούνο Φερνάντες (87' Φαν Ντε Μπεκ), Ουάν - Μπισάκα, Σο, Ράσφορντ (69' Καβάνι), Ρονάλντο.

Η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε τη Γιουνγκ Μπόις στο Εστάντιο Ντε Λα Κεράμικα με τους παίκτες του Ουνάι Έμερι να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ετιέν Καπού, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Φαβρ στο 36ο λεπτό.

Η Γιουνγκ Μπόις βρήκε δίχτυα με τον Μπούργκι στο 57ο λεπτό, ωστόσο με παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε. Το κίτρινο υποβρύχιο πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 89ο λεπτό με τον Ντανζούμα, έπειτα από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ Καπού.

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Γκασπάρ, Αλμπιόλ, Π. Τόρες, Πεδράθα (75' Εστουπινιάν, Παρέχο (90+1' Μόι Γκόμεζ), Καπού, Κοκλέν (75' Αλμπέρτο Μορένο), Πίνο (59' Τσουκουέζε), Ντία (59' Τρινκέρος), Χρούνεφελντ

Γιουνγκ Μπόις: Φεβρ, Γκαρσία (75' Λεφόρτ), Χέφτι (75' Μασέιρας), Μπίργκι, Λοπέρ, Αέμπισερ, Φάσχνατ Σιέρο (75' Μαμπίμπι), Ρίντερ, Ελία, Ενγκαμαλό (82' Σιεμπάτσου)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ