SERIE A

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0: Λύτρωση με Κουαδράδο από απίθανη γωνία στο 90+1'

Ο Χουάν Κουαδράδο πανηγυρίζει γκολ με την Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο σε ντέρμπι της Serie A | 31 Οκτωβρίου 2015
Ο Χουάν Κουαδράδο πανηγυρίζει γκολ με την Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο σε ντέρμπι της Serie A | 31 Οκτωβρίου 2015 @2021 MASSIMO PINCA/AP IMAGES

Ο Χουάν Κουαδράδο έδωσε τη λύση στη Γιουβέντους απέναντι στη Φιορεντίνα γράφοντας το 1-0 στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους ετοιμαζόταν να αποδεχθεί ακόμα μια απώλεια και μάλιστα απέναντι στη Φιορεντίνα των 10 παικτών, όταν ο Χουάν Κουαδράδο φώναξε "παρών" και με σουτ από... απαγορευτική γωνία στις καθυστερήσεις έγραψε το 1-0 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ" για τη 12η αγωνιστική της Serie A.

Η νίκη δεν ήταν τόσο προφανές αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των προηγούμενων 90 λεπτών. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δείξουν καλά στοιχεία, δεν είχαν πολλές φάσεις και η Φιορεντίνα κρατούσε με σχετική άνεση απαραβίαστη την εστία της. Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των "μπιανκονέρι", ωστόσο τη μία φορά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ δεν μέτρησε έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Στο 71ο λεπτό άρχισε ο χορός των αποβολών για τη Φιορεντίνα, αρχικά για τον βοηθό προπονητή Ντανιέλ Νικολίνι, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα για τον Νικόλα Μιλένκοβιτς, κάτι που πλήγωσε τους "βιόλα". Η Γιουβέντους έγινε ακόμα πιο επιθετική και τελικά βρήκε το γκολ με σουτ του Κουαδράδο πολύ κοντά από τη γραμμή του άουτ.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Τα highlights της αγωνιστικής

Έμπολι - Τζένοα 2-2

Σπέτσια - Τορίνο 1-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ