BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ σε Μεντιθορόθα και Νίκαια

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από τις αναμετρήσεις σε Primera Division και Ligue 1.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Αλαβές με τη Ζιρόνα. Οι γηπεδούχοι κάνουν την έκπληξη, μιας και παρά το γεγονός ότι έχουν καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή, παίζουν κανονικά όλα τα παιχνίδια τους. Ενώ για παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι… χαλαροί κόντρα στην Βαλένθια που καίγεται για βαθμούς, εν τέλει πήραν τη νίκη. Βέβαια, πιθανώς αυτό να τους γυρίσει μπούμερανγκ του χρόνου σε περίπτωση που αναζητούν βαθμούς. Η Ζιρόνα από την πλευρά της πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (4-2) για δεύτερη φορά φέτος και ανέβηκε πάλι στη 2η θέση. Κλείδωσε και μαθηματικά την είσοδο στο Champions League και πλέον έχει τρεις στόχους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο πρώτος, να βγει δεύτερη ώστε να συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο δεύτερος, να γίνει η πρώτη ομάδα της Καταλονίας που τερματίζει ψηλότερα από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 80 χρόνια! Και ο τρίτος, να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Ντόβμπικ.

Κρατάμε το γεγονός πως ο τεχνικός της Αλαβές δήλωσε πως θα προβεί σε rotation, οπότε καλύτερα να αποφύγουμε σημείο νικητή. Θα προτιμήσουμε τα γκολ και συγκεκριμένα το Goal/Goal, το οποίο έφεραν στα 3/3 μεταξύ τους στη Βιτόρια σε πρωτάθλημα – Κύπελλο. Επίσης, η Zιρόνα μετράει 4/5 μέσα – έξω και η Αλαβές σκόραρε στα 8/9 στο Μεντιθορόθα πρόσφατα. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1,71.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νις με τη Χάβρη για τη Ligue 1. Έχουμε δύο ομάδες που είναι σε περίοδο φόρμας, ενώ παράλληλα πλησίασαν ακόμα περισσότερο τους στόχους τους, μετά και τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Η Νις είναι 5η και τρέχει να προλάβει την τετράδα και το Champions League, ενώ η Χάβρη βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού και είναι αισίως στο +3 από τη Μετς.

Η Νις με επτά βαθμούς στα τέσσερα τελευταία, κέρδισε με μεγάλα σκορ τις Λοριάν, Στρασβούργο και ήρθε ισόπαλη 2-2 στη Μαρσέιγ. Η Χάβρη από την άλλη πήρε πολύτιμη νίκη 3-1 επί του Στρασβούργου, ενώ προηγουμένως είχε έρθει ισόπαλη 3-3 στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Βλέπουμε, λοιπόν, μεγάλα σκορ και για τις δύο και ανεβασμένο ηθικό, οπότε κοιτάμε προς το over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.00. Οκτώ στα εννέα τελευταία επίσημα της Νις λήγουν με over 2,5 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές - Zιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.71), 22:00
  • Νις - Χάβρη: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ