BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξία στην κόντρα και ειδικό στο 1.80

Roma coach Eusebio Di Francesco looks out during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Roma coach Eusebio Di Francesco looks out during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2018 MANU FERNANDEZ / AP PHOTO

Από την Ιταλία και την Γαλλία είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr εκεί όπου το κίνητρο κάνει τη διαφορά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Φροζινόνε με την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στην τελευταία εξάδα αγώνων τους, δείχνοντας πως θέλουν να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην Serie A και την επόμενη σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Φροζινόνε δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, δείγμα της αμυντικής συνοχής που έχει ως ομάδα. Το κακό είναι πως παραμένει μόλις στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού, οπότε θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια της. Η Ίντερ από την άλλη έχει καθαρίσει με την υπόθεση τίτλος και ειδικά στο τελευταίο ματς με την Σασουόλο έδειξε πως έχει κατεβάσει αρκετά τις ταχύτητες της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως έκανε όλη κι όλη μία φάση στην εστία.

Έχουμε δύο ομάδες σε διαφορετικές καταστάσεις. Η μεν Φροζινόνε καίγεται για βαθμούς, η δε Ίντερ, απαλλαγμένη από το άγχος της πρωτιάς, κάνει δοκιμές σε παίκτες. Πιστεύουμε πως το κίνητρο των γηπεδούχων υπερτερεί την δεδομένη χρονική στιγμή, γι’ αυτό και θα πάμε στην κόντρα του φαβορί. το 1Χ προσφέρεται σε απόδοση 2,10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μπρεστ με τη Ρεμς. Η πίεση δείχνει να έχει καταβάλλει τους γηπεδούχους το τελευταίο διάστημα, μιας και από εκεί που ξεκινούσε τη σεζόν με στόχο την παραμονή, έφτασε να είναι στην 2η θέση. Πλέον μετρά μία νίκη στα τέσσερα τελευταία, αλλά παραμένει 3η, έχοντας εξασφαλίσει την Ευρώπη και κρατά στα χέρια της το Τσάμπιονς Λιγκ. Κρατάμε πως και σήμερα πιθανώς να αντιμετωπίζει δημιουργικά προβλήματα, λόγω και των απουσιών πολλών μέσων, με την τριάδα των Ντελ Καστίγιο των 8 γκολ (8 ασιστ), Ντούμπια των 6 (4 ασιστ) και Λες Μελού να είναι εκτός. Με άσχημο τρόπο τελειώνει τη σεζόν η Ρεμς, έχοντας αισίως πέντε ματς χωρίς νίκη, ενώ προχώρησε και στην απόλυση του Στιλ. Με υπηρεσιακό θα πάει στα δύο τελευταία ματς της σεζόν, ενώ δεν έχει και βαθμολογικό στόχο. Η παραμονή στην κατηγορία είναι γεγονός και δεν έχει καμία ελπίδα για έξοδο στην Ευρώπη. Και οι τρεις ήττες της εσχάτως ήταν με g/g και over 2,5 γκολ.

Αν αξίζει ένα σημείο για σήμερα, είναι στα ειδικά παικτών και συγκεκριμένα στον Νακαμούρα. Ο 23χρονος εξτρέμ της Ρεμς κάνει τουλάχιστον δύο τελικές ανά παιχνίδι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Στο 1.80 οι over 1,5 τελικές του Νακαμούρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φροζινόνε – Ίντερ: 1Χ (απόδοση 2.10), 21:45
  • Μπρεστ – Ρεμς: Νακαμούρα over 1,5 τελικές (απόδοση 1.80), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ