ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βαράν για Ρονάλντο: "Θέλω το καλύτερο για την ομάδα, θα δεχθούμε όποια απόφαση πάρει η διοίκηση"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ράφαελ Βαράν στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ράφαελ Βαράν στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράφαελ Βαράν, δεν θέλησε να πάρει θέση για τη πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πορτογάλου, δήλωσε όμως πως όλοι οι παίκτες κάνουν προσπάθεια να ηρεμήσουν την κατάσταση.

"Μπαρούτι" μυρίζει η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν κι έβγαλε στη σέντρα τον σύλλογο και τον Έρικ τεν Χαχ.

Παρότι δημοσιεύματα θέλουν τον Ολλανδό τεχνικό να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ, ο συμπαίκτης του, Ράφαελ Βαράν, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το συμβάν.

Ο Γάλλος διεθνής, που έχει συνυπάρξει με τον Ρονάλντο και στη Ρεάλ για μία επταετία (2011-2018), εξήγησε πως οι παίκτες προσπαθούν να καταλαγιάσουν την ένταση, τονίζοντας πως θα δεχθούν όποια απόφαση πάρει η ομάδα.

"Προφανώς μας επηρεάζει. Παρακολουθούμε τι συμβαίνει και το τι λέγεται. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση με τον τρόπο μας και να μην εμπλακούμε πολύ σε όλο αυτό.

Όταν πρόκειται δε, για έναν σταρ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα περισσότερο. Οπότε προσπαθούμε για το καλύτερο κρατώντας μία απόσταση. Δηλαδή δεν επιδιώκουμε να αλλάξουμε την κατάσταση μόνοι μας, είμαστε μέρος μιας συλλογικότητας.

Αυτό που θέλω είναι το καλύτερο για την ομάδα μου, οπότε όποια κι αν είναι η απόφαση θα την αποδεχτούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", τόνισε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe1.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ