ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Δεν πήγα στην προετοιμασία επειδή ήταν άρρωστη η κόρη μου, με πονάει που δεν με πίστεψαν στην Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση πριν την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση πριν την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Πιρς Μόργκαν δημοσίευσε ένα video με απόσπασμα της συνέντευξης που του έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον CR7 να του εκμυστηρεύεται πως οι παράγοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον πίστεψαν όταν τους είπε πως ήταν άρρωστη η νεογέννητη κόρη του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανοίξει πόλεμο με όλο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και ένα 24ωρο, από τότε που βγήκαν στη δημοσιότητα αρκετές από τις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν (για την εκπομπή "Uncensored" στον τηλεοπτικό σταθμό "Talk TV") και όλα δείχνουν πως η διαμάχη των δύο πλευρών θα έχει νέα επεισόδια.

Υπάρχουν μάλιστα αρκετά σκηνικά που έχουν συμβάλλει στη δημιουργία άσχημου έως ψυχροπολεμικού κλίματος μεταξύ των δύο πλευρών και ένα από αυτά έχει να κάνει με την περιπέτεια που βίωσε πριν μερικούς μήνες ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μαζί με τη σύντροφό του, Χεορχίνα, όταν ετοιμαζόταν εκείνη να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Λίγο μετά τη γέννησή του γιου του, ο Ρονάλντο τον είδε να φεύγει από τη ζωή, με την κόρη του να μένει στη ζωή και να τους δίνει δύναμη αλλά λίγο αργότερα να χρειάζεται να μπει στο νοσοκομείο, γεγονός που έφερε νέα ένταση στη σχέση του με τους κόκκινους διαβόλους όπως αποκάλυψε σε κομμάτι της συνέντευξής που του είδε το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα (14/11).

"Δεν μπορούσα να πάω στην προετοιμασία λόγω οικογενειακού θέματος. Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν να μην πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αυτό με έκανε να αισθανθώ άσχημα. Με πονάει. Περάσαμε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο αλλά αμφισβήτησαν τα λόγια μου. Οι παράγοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχναν να μην πιστεύουν 100% πως η νεογέννητη κόρη μου ήταν άρρωστη.

Είναι οδυνηρό που δεν με πίστευαν. Για αυτό το λόγο δεν πήραν μέρος στην προετοιμασία. Έπρεπε να είμαι εκεί για την οικογένειά μου γιατί δεν μπορούσα να επιτρέψω να τους συνέβαινε κάτι.

Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω το ποδόσφαιρο πιο πάνω από την οικογένειά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ