ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο για Σόλσκιερ: "Πριν από ματς αντί για ομιλία, μας έδειξε το γκολ στον τελικό του 1999, στο τέλος χάσαμε 5-0"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σόλσκιερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σόλσκιερ @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στον Σόλσκιερ για τον οποίο τόνισε ότι πριν από ένα ματς αντί για ομιλία τούς έδειξε το VIDEO με το γκολ που πέτυχε στον τελικό του 1999 στο Champions League, αλλά στο τέλος οι κόκκινοι διάβολοι ηττήθηκαν 5-0.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του ήταν λάβρος κατά πάντων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τα "πυρά" του δεν ξέφυγε ο πρώτος προπονητής που συνεργάστηκε στη δεύτερη θητεία του στους κόκκινους διαβόλους, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Νορβηγό τεχνικό στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν προχώρησε σε ομιλία προς τους παίκτες (ως είθισται) πριν από έναν αγώνα, αλλά τους έδειξε VIDEO με το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Champions League το 1999, χάρη στο οποίο οι κόκκινοι διάβολοι ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης. Η έκβαση του αγώνα ήταν η ομάδα να ηττηθεί με 5-0.

"Θυμάμαι πριν από ένα ματς, ο Σόλσκιερ δεν έκανε ομιλία στην ομάδα στα αποδυτήρια. Απλά μας έβαλε ένα VIDEO του γκολ που πέτυχε στον τελικό του Champions League το 1999, Χάσαμε 5-0", ανέφερε ο Ρονάλντο για τον Σόλσκιερ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ