ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο για Νέβιλ και Ρούνεϊ: "Κάνουν κριτική στην τηλεόραση για να γίνουν πιο διάσημοι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Σ' ένα ακόμα απόσπασμα που δημοσίευσε ο Πιρς Μόργκαν από την πολύκροτη συνέντευξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος εξήγησε γιατί δεν χαιρέτησε τον Γκάρι Νέβιλ τον Νοέμβριο

Ο Γκάρι Νέβιλ, όπως κι ο Γουέιν Ρούνεϊ, δεν ξέφυγε από τα "πυρά" του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τον περασμένο Οκτώβριο σχολιάστηκε έντονα η συμπεριφορά του Πορτογάλου σταρ απέναντι στον Νέβιλ, καθώς όταν βγήκε για ζέσταμα πριν το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ πήγε να χαιρετίσει το πάνελ του SkySports, αλλά δεν μίλησε στον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος ήταν τα σχόλια του Άγγλου και η κριτική που του είχε ασκήσει στον αέρα της εκπομπής λίγες ημέρες πιο πριν.

Στο νέο video που δημοσίευσε ο Πιρς Μόργκαν, ο Ρονάλντο εξήγησε τη στάση του, τονίζοντας παράλληλα, ότι ασκούν κριτική με στόχο να γίνουν πιο γνωστοί.

"Είναι δύσκολο να ακούς τέτοιου είδους κριτική από ανθρώπους που έπαιξαν μαζί σου, για παράδειγμα τον Γκάρι Νέβιλ. Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει, για παράδειγμα μέσα στο προπονητικό κέντρο, στο Κάρινγκτον, ακόμα και στη ζωή μου.

Θα πρέπει να ακούσουν όχι μόνο μια άποψη, πρέπει να ακούσουν και τη δική μου άποψη γιατί είναι εύκολο να επικρίνεις, αν δεν ξέρεις ολόκληρη την ιστορία", ανέφερε

Ερωτηθείς για το αν είναι ακόμα φίλος με τον Νέβιλ και τον Ρούνεϊ απάντησε: "Δεν είναι φίλοι μου", ενώ για το αν αισθάνεται προδομένος από αυτούς δήλωσε:

"Είναι εύκολο να κριτικάρεις, δεν ξέρω αν έχουν δουλειά στην τηλεόραση που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν κριτική για να γίνουν πιο διάσημοι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ