ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: Ο Φερνάντες τον χαιρέτησε με το ζόρι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπρούνο Φερνάντες
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπρούνο Φερνάντες

Βαρύ είναι το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, κάτι που επηρέασε και τον συμπατριώτη του, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος τον χαιρέτησε με δυσκολία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανοίξει μέτωπο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για όσα είπε και βγήκαν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν.

Το κλίμα πλέον στα αποδυτήρια των κόκκινων διαβόλων είναι από άσχημο έως ψυχροπολεμικό και όπως είναι λογικό δεν έχει επηρεαστεί μόνο η διοίκηση του συλλόγου, αλλά και ολόκληρη η ομάδα.

Μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι κι ο συμπατριώτης του, Μπρούνο Φερνάντες. Έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στα social media ένα video, που μετάδωσε το CNN, στο οποίο η συνάντηση των δύο παικτών στο camp της εθνικής Πορτογαλίας ήταν άβολη.

Ο Φερνάντες φαίνεται να χαιρέτησε γρήγορα και με δυσκολία τον CR7, επιβεβαιώνοντας τη "ρωγμή" που δημιουργήθηκε μετά τα όσα είπε ο δεύτερος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ