ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκινεί: "Κρατάω τις στάχτες του μωρού μου που έφυγε από τη ζωή, του μιλάω κάθε μέρα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκινεί: "Κρατάω τις στάχτες του μωρού μου που έφυγε από τη ζωή, του μιλάω κάθε μέρα"
PRINTSCREEN

Η Sun αποκάλυψε ένα ακόμη κομμάτι της πολύκροτης συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, όπου μιλάει για τον θάνατο του μωρού του, που ονόμασε Έιντζελ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μία πολύκροτη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Sun έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα κομμάτι, καθώς την Τετάρτη (16/11) θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής του. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θάνατο του ενός από τα νεογέννητα δίδυμα τον περασμένο Απρίλιο. Σε μία συγκινητική στιγμή δήλωσε πως φυλάει τις στάχτες του και μιλάει κάθε μέρα μαζί τους.

"Κρατάω τις στάχτες του μωρού μου δίπλα σε αυτές του πατέρα μου στο σπίτι. Τους μιλάω κάθε μέρα. Με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας.

Όταν η Χεορχίνα έφτασε σπίτι και τα παιδιά αναρωτιούνταν πού είναι το άλλο μωρό. Μετά από μία εβδομάδα είπαμε την αλήθεια. Τούς είπαμε πως ο Έιντζελ, το οποίο είναι το όνομά του, πήγε στον παράδεισο" τόνισε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, συμπλήρωσε: "Έγινα καλύτερος πατέρας, πιο φιλικός προς τα παιδιά μου. Ήρθαν πιο κοντά τα παιδιά μου σ' εμένα, όπως και εγώ με την Χεορχίνα. Άρχισα να βλέπω τη ζωή από διαφορετική πλευρά.

Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Είπα πως έχουμε ένα νεογέννητο, την Μπέλα, πρέπει να είναι χαρούμενη επίσης".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ