ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τζόρτζεβιτς: "Το σκορ μας αδικεί"

Τζόρτζεβιτς: "Το σκορ μας αδικεί"
New Image

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως το σκορ αδικεί τον Ολυμπιακό!

" Το σκορ μας αδικεί. Θέλαμε την πρόκριση και την πήραμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε μεγαλύτερη νίκη.

Είχαμε πεισμώσει γιατί δεν είμαστε έτσι όμως μας παρουσιάσαν με το ματς της Κυριακής Η ιστορία δεν γράφτηκε σήμερα αλλά για τον Ολυμπιακό γράφεται κάθε μέρα.

Δεν υπάρχει δύσκολος και εύκολος αγώνας. Συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους στόχους



"

Λεμονής: "Ζήσαμε ωραίες στιγμές"


Την πεποίθηση ότι το κλειδί της θριαμβευτικής νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού ήταν το γεγονός ότι οι περισσότεροι βασικοί της ομάδας βρέθηκαν σε καλή ημέρα, σε αντίθεση με το 1-1 του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή, εξέφρασε στις δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση μετά το ματς ο Τάκης Λεμονής.

"Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι νίκες απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο. Κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας και αυτό είναι σημαντικό για όλους. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να ισορροπώ τα πράγματα, θέλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, βέβαια ήταν κάποιες πολύ ωραίες στιγμές αυτές που ζήσαμε στο γήπεδο.

Την Δευτέρα επικράτησε μία διαφορετική αντίληψη, είδαμε με τους παίκτες τον αγώνα της Κυριακής, τους έδωσα να καταλάβουν ότι δεν ήμασταν καλοί στο θέμα της κυκλοφορίας της μπάλας, δεν είχαμε κυριαρχία, χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες και δημιουργήθηκε μία εικόνα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και συμπλήρωσε:

Στο πρωτάθλημα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας. Σήμερα κατορθώσαμε να ανοίξουμε σκορ και είχαμε τις προυποθέσεις για πολυ περισσότερα πράγματα.

Στο ματς του πρωταθλήματος δεν είχαμε κάποιους από τους βασικούς μας παίκτες σε καλή ημέρα, σήμερα αυτό άλλαξε, ήμασταν πολύ πιο γρήγοροι από τον Παναθηναικό και πολύ πιο επιθετικοί.

Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προσπαθήσουμε για κάτι καλό στη συνέχεια, έχουμε κάποιες διακύμάνσεις στην απόδοσή μας όμως η ομάδα είναι καινούργια και πρέπει να υπάρχει υπομονή, βλέπουμε έναν διαφορετικό ολυμπιακό και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε".





Π.Κόκκαλης: "Aποκαταστήσαμε την τάξη"

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός αποκατέστησε με το 4-0 την ποδοσφαιρική τάξη, μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης.

"Η νίκη αυτή σημαίνει κάθε νίκη κόντρα στον Παναθηναικό με τέτοια εμφάνιση και κυριαρχία. Είναι αυτό που ονειρεύεται κάθε Ολυμπιακός από τότε που γίνεται Ολυμπιακός.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αποκαταστάθηκε η τάξη. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το απέδειξε σήμερα.



Οι παίκτες έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο, στο πρωτάθλημα είναι σε καλή θέση παρά το κακό αποτέλεσμα της Κυριακής, ενώ στην Ευρώπη έχει φτάσει στους 16 και έχουμε τα παιχνίδια με την Τσέλσι.

Πιστεύω ότι σήμερα αποκαταστήσαμε την τάξη, γιατί ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα", τόνισε χαρακτηριστικά.



Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα δοθεί έξτρα πριμ στους παίκτες για την νίκη-πρόκριση επί του "αιωνίου αντιπάλου", αρνήθηκε να απαντήσει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρωταθλητής Ελλάδας να κάνει άλλες μεταγραφές τον Ιανουάριο, πέρα από τους Σίσιτς και Μπελούτσι.

Ζεβλάκοβ: "Τι έλεγε ο Γκούμας την Κυριακή";

"Απάντηση" στον Γιάννη Γκούμα για τις δηλώσεις του την Κυριακή, όπου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε μιλήσει για πλασματικό σκορ και ότι θα έπρεπε η ομάδα του να είχε κερδίσει με 1-4 ή 1-5, θέλησε να δώσει μετά το 4-0 ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαελ Ζεβλάκοβ:

"Τί έλεγε ο Γκούμας την Κυριακή; Πόσο έπρεπε να λήξει το ματς; Έτσι έληξε αλλά με διαφορετικό νικτή. Ήμασταν κατά διαστήματα πολύ καλοί και δεν δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο", σχολίασε καυστικά.

Νούνιες: "Είμαστε οι καλύτεροι"

Σε πελάγη ευτυχίας για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η οποία συνδιάστηκε με το πρώτο του τέρμα στην Ελλάδα, έπλεε μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Λιονέλ Νούνιες.

"Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Σίγουρα ήταν ένα όμορφο γκολ αυτό που πέτυχα".

Τοροσίδης: "Νίκη για μας, την ομάδα, τον κόσμο"



"Δεν δώσαμε καμία απάντηση σε κανένα. Απλά απαντήσαμε στους εαυτούς μας. Η νίκη ήταν για μας, τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς μας. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση εμφάνιση και την πετύχαμε. Είναι μία σπουδαία νίκη αλλά συνεχίζουμε.

Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι απ'ότι την Κυριακή. Το είχα πει ότι τόσο από το ματς της Κυριακής, τόσο από τη Λεωφόρο, ότι ήθελα ένα γκολ και το πέτυχα".





Γ. Γκούμας: "Ένα μεγαλο συγγνώμη"



" Θέλω να ζητήσω ένα μεγαλο συγγνώμη από τους φιλάθλους. Δεν είχαμε καλή απόδοση. Είχαμε μία καλή ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη. Αν το έβαζε θα άλλαζαν τα πράγματα. Δεν παίξαμε καλά.

Σκόραρε γρήγορα ο Ολυμπιακός και πήρε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Δεν δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Η ροή του παιχνιδιού ευνόησε τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε νωρίς. Μετά μας έκλεισε τους χώρους και μας χτύπησε στις αντεπιθέσεις.

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Διαγράφουμε τη σημερινή βραδιά ξεκινάμε απο την αρχή με δουλειά και υπομονή





".

Καραγκούνης: "Έχουμε ακόμη δύο στόχους"

"Δεν έπρεπε να ρισκάρουμε από την αρχή. Το παιχνίδι ως το 60' ήταν ισορροπημένο. Μετά το 60' δεν σταματήσαμε το ρυθμό του Ολυμπιακού και καταρρεύσαμε.

Συμβαίνουν αυτά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέχρι το 60' η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Ξέρουμε ότι πικράναμε τον κόσμο και τον στενοχωρήσαμε πολύ.

Έχουμε όμως ακόμα δύο στόχους να κυνηγήσουμε. Σίγουρα ήταν κομβικό σημείο η ευκαιρία του Σαλπιγγίδη και φάνηκε ότι την Κυριακή εμείς κάναμε ευκαιρίες και δεν βάζαμε γκολ, αντίθετα σήμερα ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες γκολ".





* Ο Λούα Λούα έχει κάκωση στην ποδοκνημική και αναμένεται να γίνει την Πέμπτη η εκτίμηση της κατάστασής του.

* Ο Ίβανσιτς πήγε μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και άφησε μία φανέλα του, με άγνωστο αποδέκτη.

* Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς 20-30 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στη "Λεωφόρο" και φώναξαν συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας και των παικτών, και μετά από μερικά λεπτά αποχώρησαν.

Ίδιο σκηνικό και στην Παιανία. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν επέτρεψε σε όσους μαζεύτηκαν να "ξεφύγουν". Ειρωνικά χειροκροτήματα και μερικές χειρονομίες ότα έφτασε το πούλμαν.












































TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ