ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
"Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 βρίσκεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από το ντέρμπι κυπέλλου HOL (21:30, ALPHA)

*Καλησπέρα σας από το φαληρικό γήπεδο. Δύο ώρες απομένουν για την έναρξη του μεγάλου αγώνα.
*Χαμογελαστός ο διαιτητής Κάκος κατά την ώρα άφιξής του στο γήπεδο, μαζί με τους βοηθούς του, Δάλλα και Γούκο, αλλά και τον τέταρτο ρέφερι, Μαζαράκο. Οι τέσσερις διαιτητές έφτασαν στο Φάληρο με το ταξί που τους μετέφερε.

*Το επίσημο πρόγραμμα αγώνα φιλοξενεί συνέντευξη τόσο του Φερνάντο Ντανιέλ Μπελούτσι όσο και του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη. Μία από τις ατάκες του σπουδαίου Αργεντινού μέσου: " Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού". Από την πλευρά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης υπογράμμισε: " Έχω θα έλεγα μία μανία με την κατάκτηση τίτλων, είτε πρωτάθλημα είναι αυτό, είτε κύπελλο, είτε οτιδήποτε άλλο και αυτό γιατί έτσι είναι ο Ολυμπιακός από τη φύση του".

*Ακόμα... σκοτάδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς δεν έχουν ανάψει ακόμα τα φώτα. Λίγος ο κόσμος στις εξέδρες, αλλά μέχρι την έναρξη του αγώνα η κατάσταση θα αλλάξει, όπως γίνεται αντιληπτό.

*Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, από το πέταλο της "Θύρας 7" αρχίζουν να... ζεσταίνονται. Στο στόχαστρό τους, ο διαιτητής Κακός, ο οποίος έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο με πολιτικά, μαζί με τους δύο βοηθούς του και τον τέταρτο διαιτητή. " Κάκο βαζέλα, βάλε ροζ φανέλα", φωνάζουν οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν προφανώς τα πράσινα αισθήματα του Κερκυραίου διαιτητή.

*Επιτέλους ανάβουν τα φώτα στα δημοσιογραφικά θεωρεία για να κάνουμε κι εμείς καλύτερα τη δουλειά μας.

*Οι τέσσερις διαιτητές βρίσκονται ακόμα μέσα στο γήπεδο και έχουν στήσει ένα μικρό πηγαδάκι. Ποιός ξέρει τι λένε...

*19:55... Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο φαληρικό γήπεδο.

*19:57... Ο Ίλια Ίβιτς έφτασε στο γήπεδο με την εντυπωσιακή Mercedes του.

*19:59... Παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τις φόρμες.

*20:05... Ο συνάδελφος, Ηλίας Ευταξίας, μας ενημέρωσε πως η αποστολή του Παναθηναϊκού πέρασε με το πούλμαν έξω από τα γραφεία του SPORT 24 και κατευθύνεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

*Μουσική παίζουν τα μεγάφωνα του γηπέδου. Για την ακρίβεια, ξένη...

20:15... Άνοιξαν τα φώτα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

*20:19... Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη, έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

*20:23... Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάτησαν χορτάρι και τα υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού άρχισαν.

*Ο Γιάννης Γκούμας ακούει τα εξ αμάξης.

*Είδηση που αφορά τον Ολυμπιακό. Σε εξαιρετικό κλίμα συνέφαγαν ο Ίλια Ίβιτς με τους εκπροσώπους του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, Ινάγκι Ιμπάνιεθ και Μέλα Μέντρο. Θέμα συζήτησης, η επέκταση της συνεργασίας του Σέρβου επιθετικού με τον Ολυμπιακό για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο. Όπως διέρρευσε, κανονίστηκε συνάντηση προκειμένου να "πέσουν" οι υπογραφές, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

*20:40... Εν αναμονή των δύο ομάδων, που σε λίγα λεπτά θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση. Ήδη, έσκασε το πρώτο δυναμιτάκι.

*20:44... Νικοπολίδης και Σηφάκης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθέωση.

*20:46... Γκαλίνοβιτς και Καρνέζης βγήκαν για προθέρμανση και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν έντονα τους πράσινους τερματοφύλακες.

*Οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας βρίζουν εν χορώ τον Παναθηναϊκό.

*20:49... Οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους.

*20:53... Μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες, το διαιτητικό τρίο βγήκε για προθέρμανση. " Έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη", φωνάζουν οι οπαδοί. Στο στόχαστρο ο διαιτητής Κάκος.

*20:56... Βγαίνουν και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού. Σφoδρές οι αποδοκιμασίες.

*20:58... Ένα πανό των φιλάθλων του Ολυμπιακού γράφει: " Λευτεριά στον άδικα προφυλακισμένο Βασίλη Ρ.. Όχι στο διασυρμό αθώων".

*21:00... Μισή ώρα απέμεινε για τη σέντρα του μεγάλου αγώνα.

*21:07... Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι πλέον γεμάτο.

*21: 14... Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα στο πέταλο της "Θύρας 7". Το τραγούδι είναι πλέον συνεχές.

*21:15... Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας, Σέζαρ, Ζεβλάκοβ, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα, Κοβάτσεβιτς, Σίσιτς.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σέριτς, Τζιόλης, Σιμάο, Βύντρα, Εντόι, Ίβανσιτς.

*21:16... Οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

*21:17... Οι πράσινοι πήγαν στα αποδυτήρια, μέσα σε αποδοκιμασίες.

*21:20... Όλα έτοιμα για το σπουδαίο ματς.

*21:28... Οι δύο ενδεκάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

*Ο ύμνος του Ολυμπιακού ακούγεται από τα μεγάφωνα, με τα καπνογόνα αναμμένα στο πέταλο της "Θύρας 7".

*21:30... Σέντρα του αγώνα.






































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ