ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκπληξη με Ν'Ντόι

Έκπληξη με Ν'Ντόι
ΕΝΤΟΙ

Ο Ζοσέ Πεσέϊρο είναι αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στο Καραϊσκάκη και γι' αυτό ρίχνει τρεις επιθετικούς στο αρχικό σχήμα!

Όπως φάνηκε και απο την πρωινή προπόνηση, ο Ζοσέ Πεσέϊρο είναι αποφασισμένος να ρισκάρει και να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Ν'Ντόι, Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη. Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε τον τερματοφύλακα (Γκαλίνοβιτς αντί Μάλαρτζ που έμεινε εκτός αποστολής), διατήρησε την ίδια αμυντική τετράδα (Γκούμας, Σαριέγκι, Νίλσον, Βύντρα), ενώ στην μεσαία γραμμή προτίμησε να έχει τους Τζιόλη, Σιμάο, Ίβανσιτς και Ν'Ντόι, με επιθετικό δίδυμο τους Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη.
Με βάση λοιπόν αυτό το σχήμα είναι ξεκάθαρο οτι θέλει να "χτυπήσει" το παιχνίδι και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, χωρίς να χρειαστεί ο επαναληπτικός. Ο Πεσέϊρο έχει την δυνατότητα με αυτή την ενδεκάδα ν΄αγωνιστεί είτε με 4-4-2, είτε με 4-3-3 (στην κορυφή ο "Σάλπι" και στα άκρα Παπαδόπουλος, Ν'Ντόι).

Εκτός απο τον Μάλαρτζ, αποκλείστηκε απο την αποστολή και ο Καραγκούνης, καθώς δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω του προβλήματος που έχει στους συνδέσμους. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε ο Ελντερ Ποστίγκα που είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο στο β' ημίχρονο.

Επαγγελματίας ο Τσίτσι
Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο νεαρός μέσος Γκέργκι Τσίτσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο παίκτης, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Πεσέιρο από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ