ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι σε παίκτες: "Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει, η Μπαρτσελόνα οφείλει να παλεύει"

Ο Τσάβι κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ως ο νέος προπονητής της | 8 Νοεμβρίου 2021
Ο Τσάβι κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ως ο νέος προπονητής της | 8 Νοεμβρίου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τσάβι προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια τούς μίλησε στα αποδυτήρια, στέλνοντας το μήνυμα πως οι μπλαουγκράνα πρέπει να παλεύουν σε κάθε ματς. "Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει", πρόσθεσε ο Λαπόρτα.

Η εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα άρχισε επίσημα την Δευτέρα (08/11) όταν παρουσιάστηκε επίσημα από τον Τζουάν Λαπόρτα στους εκπροσώπους του Τύπου υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μέχρι το 2024, ωστόσο και η Τρίτη ήταν μία εξίσου σημαντική ημέρα για τον ζωντανό θρύλο των Καταλανών.

Και αυτό γιατί ο νέος προπονητής βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες (είχε διαθέσιμους έξι παίκτες της πρώτης ομάδας), ενώ στη συνέχεια φρόντισε να τους εμψυχώσει μιλώντας τους στα αποδυτήρια.

"Θα πρέπει να πιστεύετε στους ευατούς σας. Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει. Θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση, δεν μπορεί να πηγαίνετε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0 και να ισοφαρίζεστε στο δεύτερο.

Η Μπαρτσελόνα είναι πηγή υπερηφάνειας και αυτή η ομάδα θα πρέπει πάντα να παλεύει", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Τσάβι στους ποδοσφαιριστές του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Marca", με το μαδριλένικο μέσο να δίνει στη δημοσιότητα και κάποιες από τις ατάκες που είπε ο Τζουάν Λαπόρτα εντός των αποδυτηρίων.

"Η αλλαγή προπονητή οφείλεται στο γεγονός πως η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά και τις τελευταίες ημέρες δεν εξέπεμπε όμορφα συναισθήματα.

Είμαστε σε θέση για να παλεύουμε για όλους τους τίτλους, αλλά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΣΑΒΙ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ