ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η πρώτη προπόνηση του Τσάβι έγινε με έξι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας

Ο Τσάβι στην πρώτη του προπόνηση και ομιλία στους παίκτες ως προπονητής της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι στην πρώτη του προπόνηση και ομιλία στους παίκτες ως προπονητής της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: FC BARCELONA

Ο Τσάβι Ερνάντεθ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Μπαρτσελόνα, στην οποία έδωσε το παρών και ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε νέα εποχή, καθώς ο Τσάβι Ερνάντεθ έχει ήδη αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ σήμερα (09/11) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους μπλαουγκράνα, με τον Τζουάν Λαπόρτα να δίνει το "παρών".

Ο Τσάβι έφτασε πολύ νωρίς στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πιάσει από νωρίς δουλειά, ενώ όπως υποστηρίζει η "Mundo Deportivo" στην πρώτη του προπόνηση είχε διαθέσιμους μόλις έξι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Πρόκειται για τους Ινάκι Πένια, Νέτο, Μινγκέζα, Ουμτιτί, Ρίκι Πιγκ και Λουκ Ντε Γιονγκ. Φυσικά στα αποδυτήρια στην πρώτη συνάντηση βρέθηκαν οι Αγουέρο, Μπρέθγουεϊτ, Άνσου Φάτι και Ντεμπελέ, Ντεστ, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πέδρι, Έρικ Γκαρσία και Νίκο Γκονζάλεζ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας βρίσκονται στις αποστολές με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν επτά παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ