ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι έδιωξε ήδη δύο άτομα από την πρώτη ομάδα

Ο Τσάβι κατά την παρουσίαση του από την Μπαρτσελόνα | 8 Νοεμβρίου 2021
Ο Τσάβι κατά την παρουσίαση του από την Μπαρτσελόνα | 8 Νοεμβρίου 2021 2021 JOAN MONFORT /AP IMAGES

Ο Τσάβι καρατόμησε τον επικεφαλής των φυσιοθεραπευτών και τον επικεφαλής της εκγύμνασης της πρώτης ομάδας, σε μία από τις πρώτες αποφάσεις του στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η δεύτερη εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα άρχισε με σημαντικές όσο και άμεσα εφαρμόσιμες αποφάσεις. Οι παίκτες έφτασαν στην προπόνηση δύο ώρες νωρίτερα, όπως επιβάλλει ο νέος κανονισμός του προπονητή των Καταλανών, ενώ προέκυψαν και οι πρώτες απομακρύνσεις από την πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον επικεφαλής φυσιοθεραπείας, Χουάνχο Μπράου, και τον επικεφαλής εκγύμνασης Άλμπερτ Ρόκα (επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν), οι οποίοι θεωρήθηκε ότι φέρουν ευθύνη για τη σωρεία μυικών τραυματισμών που πλήττουν και φέτος το σύλλογο. Προ ημερών, μία ενδεκάδα της πρώτης ομάδας είχε τεθεί νοκ άουτ, ενώ η απουσία των τραυματιών και των διεθνών ανάγκασαν τον Τσάβι να κάνει την πρώτη προπόνησή του ως τεχνικός των "μπλαουγκράνα" με μόλις έξι παίκτες της πρώτης ομάδας στη διάθεσή του.

Ο αντικαταστάτης του Μπραουν θα είναι ο φυσιοθεραπευτής Κάρλες Νογκουέρα, ο οποίος ανήκε στο επιτελείο του Τσάβι και στην Αλ Σαντ. Στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψει ο φυσιοθεραπευτής Τζάουμε Μουνίλ, ύστερα από δύο χρόνια στην εθνική Ισπανίας στο ποδόσφαιρο σάλας, ενώ για το ιατρικό επιτελείο ακούγεται το όνομα του Ρικάρντ Προύνα, άλλοτε γιατρός στην Μπαρτσελόνα και τώρα στη Σαρτζάχ των ΗΑΕ. Ως προς τον Ρόκα, ο αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Ιβάν Τόρες.

Τα δύο άτομα που καρατόμησε ο Τσάβι ενημερώθηκαν το πρωί της Τρίτης για τις εξελίξεις και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα τους γνωστοποίησαν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μετατεθούν σε άλλες θέσεις στο οργανόγραμμα του συλλόγου, αλλά όχι στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ