ΗΡΑΚΛΗΣ

Τουμά για αντί-Μαρκές–Λεπτομέρειες για Μιλάνο

Τουμά για αντί-Μαρκές–Λεπτομέρειες για Μιλάνο
Μιλάνο

Στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Τουμά. Ίσως και σήμερα (20/06) κλείσει του Μιλάνο

Η συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμου, που συνδυάστηκε με την παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Όλεγκ Προτάσοφ όπως αποδείχθηκε αποτέλεσε την απαρχή των μεταγραφικών ανακοινώσεων.
Χθες το πρωί υπήρξε η ανακοίνωση των Ντίκα και Πιλότο ενώ λίγες ώρες αργότερα όπως έγινε γνωστό οι "κυανόλευκοι" όχι απλώς εξετάζουν την περίπτωση του Ρουμάνου Κονσταντίν Γιάκομπ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Σήμερα εξάλλου είναι πολύ πιθανό να κλείσει ο Μάουρο Μιλάνο.

Στην περίπτωση του 25χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Ουρακάν που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που έχει επέλθει. Αυτή κάνει λόγο για τον δανεισμό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κι όσο για τον Σαρμπέλ Τουμά; Θέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση του διεθνή Σουηδού μεσοεπιθετικού από τον Ηρακλή που αναμένεται μεθαύριο Δευτέρα (22/06) να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του από την Γκλάντμπαχ ώστε στη συνέχεια να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Στο πρόσωπο του 30χρονου Τουμά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πρότάσοφ και η διοίκηση του Ηρακλή βλέπουν τον ποδοσφαιριστή εκείνον που θα καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Φερνάντο Μαρκές που φαίνεται πως δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέλτικ.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ