ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρέμος:"Θα αποχωρήσω αν δεν τα καταφέρουμε"

Ρέμος:"Θα αποχωρήσω αν δεν τα καταφέρουμε"
ρεμος

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή αν δεν πετύχει φέτος η ομάδα εξέφρασε ο Αντώνης Ρέμος

" Αν και φέτος δεν τα καταφέρουμε θα αποχωρήσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου την οποία ανέμεναν πως και πως τα τελευταία 24ωρα οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ παρουσίασε τον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Όλεγκ Προτάσοφ, αλλά και τον Σάββα Κωφίδη.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου ο Αντώνης Ρέμος, είχε συζήτηση με φιλάθλους του Ηρακλή όπως είχε συμβεί και με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας από τα μεσάνυχτα και μέχρι τα ξημερώματα.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από αυτήν την πολύωρη συνάντηση είχε συμφωνηθεί στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου παραβρέθηκε μία Επιτροπή φιλάθλων του Ηρακλή από τους Συνδέσμους με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της ΠΑΕ, ώστε με την σειρά τους να έκαναν ερωτήσεις.

" Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισα και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε στα δύο χρόνια αυτά της διοίκησης πιστεύω ότι οι δύσκολοι καιροί τελειώνουν εδώ. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να το θέλουμε όλοι. Ξέρω ότι ο φίλαθλος του Ηρακλή έχει στηρίξει και έχει πονέσει την ομάδα και ήταν εκεί σε κάθε τη προσπάθεια.

Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να μιλάμε ότι πλέον ο Ηρακλής ατενίζει το μέλλον από άλλη οπτική αγωνία αφού το 99% των οφειλών προς τρίτους έχει αποδοθεί και έχουν ξεπεραστεί όλα τα προβλήματα που βάζανε σε κίνδυνο καθημερινά την ομάδα. Αυτό όμως είχε ένα μεγάλο κόστος. Της καθημερινής απαξίωσης στα μάτια του κόσμου και δεν δώσαμε στον κόσμο όραμα και διάθεση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Ήδη ακούγονται οι φωνές "αν δεν μπορείς παράτα τα". Εγώ θα είμαι εδώ πάντα και όρθιος ώστε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και αυτό που μπορώ να εγγυηθώ ότι φέτος η προσπάθειά μας θα είναι καταλυτική και εξ ολοκλήρου πραγματική γιατί υπάρχει η δυνατότητα πλέον πιστεύουμε εμείς εδώ ότι φέτος αγωνιστικά ο Ηρακλής θα είναι εκεί που του αξίζει.

Για μένα είναι μεγάλη τιμή που οι οργανωμένοι ξανά ρίξανε γέφυρες και δεσμεύτηκα και είπα κάποια πράγματα και αν και φέτος δεν καταφέρω και πλέον όλοι σας θέλετε να αποχωρήσω και να αποχωρήσουμε θα ψάξω να βρω την καλύτερη για να αποχωρήσω. Και αν το πρόβλημα του Ηρακλή θα είμαι εγώ στο φινάλε και θα ξαναπάω στην θέση που είστε και εσείς. Στο γήπεδο και να παρακολουθώ την ομάδα", για να περάσει στην παρουσίαση των Προτάσοφ, Κωφίδη και Πουρσανίδη λέγοντας: " Αν το πρόβλημα είμαστε εμείς αλλά δεν ήμασταν εμείς γιατί τα προβλήματα ήταν δυσβάσταχτα.

Πλέον όμως μπορούμε να σκεφτόμαστε για παίκτες μεγάλης μεταγραφικής αξίας κάτι που θα σας παρουσιάσω αφού παρουσιάσουμε τον κόουτς και τον Σάββα με τον Ηλία. Θεωρώ ότι την φετινή χρονιά κάναμε λάθη αλλά προς Θεού θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ήταν τίποτα εσκεμμένο. Δεν κάνεις λάθη αν δεν κάνεις τίποτα.

Ο κόσμος φέτος ήταν αυτός που πραγματικά στήριξε και ήταν εκεί και φαίνεται και από τα νούμερα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Αν μιλάμε εμπορικά ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο όταν η ομάδα θα παίξει και μπάλα. Αυτό πληρώσαμε φέτος ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλαμε όσο μας επέτρεπε το οικονομικό.

Θέλω να πιστεύω ότι η αξία του και η ποδοσφαιρική του γνώση είναι τόσο μεγάλη και θεωρώ ότι ο Όλεγκ είναι μία παγκόσμια ποδοσφαιρική οντότητα και θεωρώ τιμή που θα είναι στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας και δεν θα πρέπει να κρίνετε γρήγορα. Να αφήσετε την ομάδα να δουλέψει με τους παίκτες που είναι να έρθουν και να φύγουν. Καλωσορίζω τον κ. Προτάσοφ στην οικογένεια του Ηρακλή και του εύχομαι καλή επιτυχία





".

Προτάσοφ: "Αδέρφια μέσα στο γήπεδο"

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, Όλεγκ Προτάσοφ, επισήμανε ότι: " Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να δουλέψω στον Ηρακλή. Ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος του Ηρακλή. Ξέρω ότι η ομάδα δεν πήγε όπως οι φίλαθλοι του Ηρακλή. Και για μένα είναι σημαντικό.

Εδώ γινόταν πάντα προσπάθεια με τον κόσμο να έχει απαιτήσεις να βλέπει πάντα μπάλα. Υπήρχανε στιγμές όπου ο Ηρακλής ήταν πάντα από τις καλύτερες ομάδες. Επειδή μου αρέσει και μένα το επιθετικό ποδόσφαιρο να παίζει η ομάδα μου, μου αρέσει να γίνονται περισσότερες φάσεις για γκολ, αυτό θέλει και ο κόσμος του Ηρακλή και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Για παίκτες που έχουν γκολ στις βαλίτσες τους και από εκεί θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Δεν είναι εύκολο αμέσως να γυρίσουμε μία σελίδα και όλα θα πάνε καλά και εύκολα. Έχουμε στην λίστα μας για κάθε γραμμή παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να γίνει σύνολο η ομάδα εντός και εκτός γηπέδου ώστε να είναι δεμένοι. Μπορεί να μην γίνουμε όλοι φίλοι εκτός γηπέδου αλλά μέσα στο γήπεδο να παίζουμε σαν αδέρφια και αυτό είναι το σημαντικό.

Εμείς κοιτάμε να έχουμε παίκτες που θα θέλουν να παίξουν στον Ηρακλή και όχι κάποιον που να μην θέλει να μείνει στον Ηρακλή. Θα κοιτάξουμε να αφήσουμε τα προβλήματά μας πίσω και ζητάω από εσάς κατανόηση και στήριξη όσο γίνεται. Εγώ ξέρω την Ελλάδα και την βιασύνη που υπάρχει. Χωρίς στόχους η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Εγώ πρώτα από όλα θέλω να παίξουμε μπάλα, φάσεις και γκολ μέσα από προσπάθεια και θέληση και ψυχή



".

Σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση ο Αντώνης Ρέμος που τόνισε: " Οι στόχοι μας είναι σε κάθε ματς να κερδίζουμε τον αγώνα", με τον Όλεγκ Προτάσοφ να προσθέτει: "Θα πρέπει με ψηλά το κεφάλι να κυνηγήσουμε τις ψηλές θέσεις και να μην κοιτάμε πίσω".

Κωφίδης: "Πάλι εδώ"

Στην συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε τον Σάββα Κωφίδη που δήλωσε: " Πάλι εδώ. Βέβαια ποτέ δεν έλειψα αλλά βρίσκομαι και πάλι εδώ. Λένε ότι η πρώτη αγάπη είναι αξέχαστη. Οι λόγοι που βρίσκομαι εδώ είναι δύο. Είναι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αγάπη μου για τον Ηρακλή που είναι ο πιο σημαντικός. Κι όσο για τον τρίτο λόγο έχει να κάνει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση του Ηρακλή που δεν ήρθαν να λεηλατήσουν αλλά να δώσουν πράγματα.

Αν είχα την αίσθηση πως έχουν άλλες διαθέσεις δεν θα ήμουν εδώ. Δεν υπάρχει διαφορά που θα ασχοληθώ με τα τμήματα υποδομής. Είμαι προπονητής. Η δουλειά μου είναι η βελτίωση και ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που αύριο μεθαύριο θα πλαισιώσουν την επαγγελματική ομάδα του Ηρακλή για να μην συζητάμε να έρθουν ποδοσφαιριστές από έξω. Λένε ότι υπάρχει υποτίμηση στα τμήματα υποδομών όπως δεν ισχύει στο εξωτερικό. Νομίζω ότι είναι πολύ σπουδαίο ένα από τα κατορθώματα ήταν ο καθαρισμός ενός στάβλου".

Κι όσο για τον Ηλία Πουρσανίδη; Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής αφού καλωσόρισε και τον Προτάσοφ και τον Κωφίδη είπε: " Τους είχα και τους δύο προπονητές και βλέπουμε με την ίδια φιλοσοφία το ποδόσφαιρο και μπορούμε να συνεννοηθούμε. Είναι σπάνιο και για μένα είναι ευλογία", με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Χαϊτογλου, να αναφέρεται για τα διαρκείας.

Οι μετοχές και ο Σπανουδάκης

Σε πρώτη φάση ακολούθησαν ερωτήσεις από την Επιτροπή των Συνδέσμων του Ηρακλή με τον Αντώνη Ρέμο να επισήμανε: " Είμαι εδώ μπροστά σας και απέναντί σας", κι όσο για το θέμα των μετοχών είπε: " Οι μετοχές είναι στα χέρια μου. Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία. Υπάρχει ηθική δέσμευση ότι εγώ αναλαμβάνω για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ότι εγώ θα είμαι εκεί. Δεν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό ούτε κάποια συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Οι μετοχές είναι σε δικό μου χρηματοκιβώτιο. Πιστεύετε ή όχι ότι έχω εγώ τις μετοχές;".

Για να ακουστεί: 'Όχι", με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τoνίζει: " Ποιος το είπε; Θα σας φέρω τις μετοχές σε επόμενη συνάντησή μας".

Σε ερώτηση για το γιατί δεν κυνήγησε νομικά τον πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανουδάκη, απάντησε: " Γιατί θεώρησα ότι αν έμπαινα σε αυτή την διαδικασία θα έρεπε να παρατήσω τον αγώνα μου για τον Ηρακλή. Αν τον θεωρούμε όλοι μας δολοφόνο για τον Ηρακλή τον κ. Σπανουδάκη το πιο σημαντικό να κρατήσουμε τον Ηρακλή στην κατηγορία. Αν έκανα λάθος είναι δικό μου λάθος. Ο κόσμος θα κρίνει. Ο κ. Σπανουδάκης έχει τιμωρηθεί. Έκρινα ότι έπρεπε να στηρίξω τον Ηρακλή και όχι να κυνηγήσω τον Ηρακλή".

Για το γιατί η ΠΑΕ Ηρακλής δυσκολεύεται να βρει χορηγούς τόνισε: " Δεν δυσκολεύεται να βρει χορηγούς ο Ηρακλής απλά οι εταιρείες βλέπουν πιο επιφυλακτικά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τράπεζα Αττικής στην φανέλα μας. Όπως είδατε και πέρσι είχαμε αρκετές εταιρείες που στηρίξανε. Και φέτος έχουμε κινηθεί για χορηγούς ώστε να είμαστε εντάξει στο μπάτζετ που έχουμε καθορίσει".

Το ιδανικό και το αναγκαίο

Για τις αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ είπε: " Να είστε σίγουροι ότι υπάρχει το ιδανικό και το αναγκαίο. Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν παράγοντες με Ηρακλειδοσύνη και ο καθένας να έδινε τον αγώνα του και να άντεχε την φθορά της ήττας κάθε Δευτέρα. Επειδή κάθε Δευτέρα η εκάστοτε διοίκηση δέχεται τα πυρά από όλους κάνει ικανούς διοικητικούς παράγοντες να απέχουνε. Εγώ όμως συνεχίζω την προσπάθειά μου ώστε να έχει την διοίκηση που ονειρευόμαστε όλοι σας. Αναγκαίο να έχει μία διοίκηση που να μάχεται".

Για το που πηγαίνουν τα έσοδα από την μπουτίκ στο Καυταζόγλειο Στάιο ο κ. Χαϊτογλου είπε: " Γνωρίζετε καλά ότι στον χώρο του Καυτανζογλείου η ΠΑΕ δεν μπορεί να νοικιάσει τους χώρους. Η εταιρεία αυτή που το έχει κάνει έχει ως μεγαλομέτοχο τον πρόεδρο του Ηρακλή. Άρα τα έσοδα πηγαίνουνε στην ομάδα του Ηρακλή", με τον Αντώνη Ρέμο να πρόσθεσε ότι: " Θα ξαναγίνει από τον Γ.Σ. ξανά έλεγχος από άλλους ορκωτούς για να δείτε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Και αν υπάρχει υπόνοια ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε είναι χαζό".

Για την κατάσταση που υπάρχει στην ΠΑΕ Ηρακλής την στιγμή αυτή τόνισε: " Υπάρχει εξυγίανση και μία εταιρεία που είναι σε υγιή βάση σε αντίθεση με πριν δύο χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ όσο υπάρχει ελπίδα που την παίρνουν από τα παιδιά. Ξέρω ότι το ηθικό τους έχει φθάσει στο πάτωμα. Δεν μας νοιάζουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες γύρω μας και θα κάνουμε ότι αξίζει στον Ηρακλή. Αν αποτύχουμε και φέτος με τους κ.κ. Προτάσοφ, Κωφίδη και τον Ηλία δεν θα είμαστε ικανοί. Θα πρέπει όμως να κάνουμε μία νέα αρχή. Ότι ανατέλλει μια καινούρια μέρα και ότι σήμερα ξαναγεννιέται η ομάδα της καρδιάς μας ο Ηρακλής".

Στην ερώτηση για αυτούς που θα κληθούν να αναλάβουν μετά από αυτόν την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και επαφές που έχουν γίνει είπε: " Η επόμενη περίοδος μετά από μένα θα ήθελα να είναι καλύτερη. Αν δεν αισθάνομαι ότι παίρνω τις εγγυήσεις άρα θεωρώ δεδομένο να πω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Έκρινα ότι οι εγγυήσεις ότι δεν ήταν αυτές που έπρεπε".

Η αποχώρηση των Ξανθόπουλου-Κορκόβελου

Για την αποχώρηση των κ.κ. Ξανθόπουλου και Κορκόβελου δήλωσε: " Ο κ. Ξανθόπουλος θα σας πει ενώ ο κ. Κορκόβελος εξήγησε γιατί απέχει. Λεφτά δοθήκανε από πέντε συγκεκριμένους ανθρώπους με τον έναν εξ αυτών ο κ. Μπέος τα έχει πάρει πίσω. Δεν θα χάσει κανένας τα λεφτά του. Να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσω να πάρουνε όλοι οι υπόλοιποι πίσω τα λεφτά τους με μένα τελευταίο και αν. Ο κ. Κορκόβελος είπε ότι θέλει τα λεφτά του να μετατραπούνε σε μετοχές αύριο λοιπόν ας επικοινωνήσει μαζί μας να πάρει μετοχές".

Για την διευθέτηση οφειλών προς τρίτους επισήμανε πως: " Η κάλυψη του 99% των οφειλών και με την αύξηση των εσόδων από τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες είναι εχέγγυα που θα κάνουνε μία ομάδα δυνατότερη με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης αξίας. Θεωρώ ότι μέχρι τέλος Ιουλίου δεν θα υπάρχει καμία οφειλή στους παίκτες και όλοι θα ξεκινήσουνε από το μηδέν. Είναι δικό μου το θέμα το πως".

Άξιοι παράγοντες και η λίστα

Κι όσο για τον ίδιο; Δεν έκρυψε πως: " Εγώ προσπαθώ να βρω άξιους παράγοντες να είναι κοντά μας. Όπως ο Τάκης Μπέτας που δεν ξέρω αν θα είναι στην διοίκηση αλλά μέσα στον χειμώνα θα προσπαθήσω να κάνω τις καλύτερες κινήσεις. Ψάχνουμε ανθρώπους να επενδύσουνε για να κάνουμε πιο μεγάλη την νομάδα μας.

Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση αλλά δεν βλέπω καμία. Είμαστε μόνοι μας. Εμείς και ο κόσμος. Σταματήστε να την πετροβολάτε όλοι εσείς. Σταματήστε να δηλητηριάζετε τα μυαλά όλων των παιδιών. Σας εκλιπαρώ. Του χρόνου θα είναι υπεύθυνοι οι Προτάσοφ, Κωφίδης και Πουρσανίδης για όποιον έρθει και φύγει".

Ο κ. Πουρσανίδης ξεκαθάρισε με την σειρά του ότι: " Δεν υπάρχει ούτε μαύρη ούτε άσπρη λίστα από μας. Για να γίνει παρελθόν ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να τελειώσουμε πρώτα εμείς. Όπως και για παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα".

Για την κατάσταση του Καυτανζογλείου Σταδίου ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος προς την Πολιτεία είπε: " Απαιτώ ο Ηρακλής να παίξει σε ένα γήπεδο ασφαλή για τον κόσμο. Μιλάω καθημερινά με την ΓΓΑ να μπει πλέξι γκλας σε όλο το γήπεδο. Θα πρέπει να προστατέψουμε και την ομάδα μας. Δεν θέλω ούτε χορηγίες άλλες. Φθάνει. Μια χρονιά ας μας βοηθήσει έτσι η Πολιτεία και το επόμενο γήπεδο να μας δώσει την δυνατότητα να ασχοληθούμε με το νέο μας γήπεδο".

Ο Βασιληάς και το γήπεδο

Σε ερώτηση για το αν συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Βασιληά με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε πως: " Όταν βρεθήκαμε με τον κ. Βασιληά στα νότια προάστια της Αθήνας όπου του πρότεινα να βάλει ένα ποσό στην ΠΑΕ και να συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα. Αν βλέπαμε ότι είχε όρεξη και όντως θα είχε όρεξη και ήμουν εγώ το πρόβλημα του Ηρακλή να γινόταν στο βάθος του χρόνου να πάρει την ομάδα. Ποτέ όμως δεν είπαμε από την αρχή να πάρει την ομάδα".

Για το θέμα της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Ηρακλή ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: " Μας έχουνε ως την τελευταία τρύπα του ζουρνά γιατί ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. Όταν θα έχουμε έναν στόχο. Βρέθηκα σε αυτή την θέση γιατί πίστεψα ότι έπρεπε να βάλουμε τα στήθια μας στην φωτιά. Για το γήπεδο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να βρούμε τον τρόπο να πάρει σάρκα και οστά η διαδικασία".

Το κεφάλαιο Μαρκές

Κατηγορηματικός ήταν και για το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Φερνάντο Μαρκές: " Θα λείψει πολύ περισσότερο ο Ηρακλής από τον Μαρκές παρά ο Μαρκές στον Ηρακλή και ούτε με νοιάζει τι θα κάνει. Δεν τον είχαμε ποτέ. Εδώ ήρθε με το ένα πόδι. Κάθε καλοκαίρι έκανα τον καραγκιόζη για να τον γυρίσω πίσω. Φέτος η ομάδα θα είναι ομάδα και όχι παιδική χαρά όπου κάναμε τα κέφια του Μαρκές και του ένα και του άλλου. Θα δείξει η ιστορία. Εγώ κινήθηκα έτσι αφού δεν υπήρχε καμία πρόταση. Πέρσι δεν τον πουλήσαμε και μας χόρευε. Φέτος δεν υπήρχε καμία πρόταση και αφού δεν ήταν στα πλάνα μας έπρεπε να φύγει.

Αφήστε την ομάδα να την δείτε δημιουργημένη τον Αύγουστο. Αφήστε να την δείτε. Τους παίκτες που ήθελε να κρατήσει ο Ηρακλής τους κράτησε και παίκτες που θέλαμε να μείνει στην ομάδα. Όπως ο Ντιέ που αξίζει να φοράει την φανέλα μας και τον στηρίξαμε όπως και ο Κοβαλέφσκι και ο Επστάιν και όσοι δείξανε ότι θέλουνε πραγματικά να μείνουμε στην ομάδα. Ο Μαρκές ήταν ο μόνος που απειλούσε. Ξέρω ότι θα ήταν το δικανικό να φέρει 5 εκ. ευρώ. Να δούμε την καθημερινότητά μας".

Τουμά, Μπενζά και Μιλάνο

Στα μεταγραφικά οι εξελίξεις είναι σίγουρο πως τις επόμενες μέρες θα τρέξουν δεδομένου ότι η «πρώτη» πλησιάζει ολοένα και περισσότερο αλλά και της παρουσίας του τεχνικού του Ηρακλή, Όλεγκ Προτάσοφ, από χθες και πάλι στην Θεσσαλονίκη.

Στο στόχαστρο είναι πάντα ο 30χρονος Σαρμπέλ Τουμά της Γκλάντμπαχ που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν είναι στα πλάνα της γερμανικής ομάδας για την νέα χρονιά όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Εξέλιξη την οποία και αναμένουν στον Ηρακλή ώστε να κινηθούν άμεσα μετά από την διερευνητική κρούση και επίσημα για την απόκτησή του ενισχύοντας την δεξιά γραμμή των χαφ.

Κατά τα άλλα παραμένει το ενδιαφέρον για τον 31χρονο διεθνή Βέλγο επιθετικό, Εμίλ Μπενζά, αν και στα υπόψη είναι πάντα ο Κροάτης Λόβρεκ της τουρκικής Εσκισεχίσπορ όπου τηρείται στάση αναμονής να μείνει ελεύθερος.

Στην λίστα του Ηρακλή δεν βρίσκεται πλέον το όνομα του Σεμπάστιαν Γκαρσία που φαίνεται να έχει μείνει ελεύθερος μεν από την Ουνιόν Σάντα Φε ωστόσο ο Αργεντινός το πιθανότερο είναι να συνεχίσει τελικά την καριέρα του σε ομάδα του Μεξικό.

Για την θέση του κεντρικού αμυντικού ο Προτάσοφ έχει πάντα στα υπόψη του και σε προτεραιότητα τους γνώριμούς του από την συνεργασία τους στο παρελθόν στην ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου Σορίν Γκιονέα και Γιουτζίν Μπάτσιου.

Τέλος στα υπόψη του Ηρακλή είναι πλέον και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Μάουρο Μιλάνο, όπως προέκυψε μετά και από δηλώσεις του ιδίου.























































































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ