ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοινώθηκαν Προτάσοφ, Ντίκα και Πιλότο

Ανακοινώθηκαν Προτάσοφ, Ντίκα και Πιλότο
προτασοφ

Την απόκτηση των Πιλότο και Ντίκα αλλά και την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με Προτάσοφ ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Μόνο οι υπογραφές για Μιλάνο

Επίσης, ο "γηραιός" ανακοίνωσε και την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με τον Ουκρανό τεχνικό Όλεγκ Προτάσοφ, η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών.
Η ανακοίνωση για Προτασόφ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατόπιν και της επίσημης παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας από τον Πρόεδρο, κ. Αντώνη Ρέμο, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου (18/06), ανακοινώνει - και τυπικά - τη συμφωνία συνεργασίας με τον Ουκρανό Προπονητή, Oleg Protasov (Oleg Valerievich Protasov).

Ο κ. Protasov υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον ΗΡΑΚΛΗ (έως το καλοκαίρι του 2011).

Όσον αφορά τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Πορτογάλος Πιλότο που αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο Ρουμάνος επιθετικός, Νικουλάε Ντίκα αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Κατάνια.

Οι ανακοινώσεις για Ντίκα και Πιλότο

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον 29χρονο (09/05/1980), διεθνή, Ρουμάνο επιθετικό μέσο, Nicolae Dica (Nicolae Constantin Dica), ο οποίος αγωνιζόταν στο Campionato (Serie A) και στην ομάδα της Catania.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2010), υπό την μορφή (ετήσιου) δανεισμού από την ομάδα της Catania.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον 27χρονο (19/03/1982), Πορτογάλο ανασταλτικό μέσο, Nuno Piloto (Nuno Miguel Torres Piloto Albuquerque), ο οποίος αγωνιζόταν στην Academica Coimbra.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2012).

Μόνο οι υπογραφές για Μιλάνο

Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής το πρωί με τις ανακοινώσεις της επισημοποίησε τις συμφωνίες της με τους Όλεγκ Προτάσοφ, Νικουλάε Ντίκα και Νούνο Πιλότο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να θεωρείται και ο Μάουρο Μιλάνο.

Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να αποκάλυψε στην διάρκεια της εβδομάδας ο ίδιος ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος του Αστέρα Τρίπολης ωστόσο ήδη φέρεται να υπάρχει προσυμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιλάνο στον Ηρακλή είναι οι υπογραφές ώστε να ακολουθήσει και η δική του ανακοίνωση και να δώσει ραντεβού για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου.
























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ