ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφιέρωσε την κατάκτηση της ABA League στους τραυματίες Λαζάρεβιτς και Τόπιτς

Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφιέρωσε την κατάκτηση της ABA League στους τραυματίες Λαζάρεβιτς και Τόπιτς
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε μετά την κατάκτηση της ABA League από τον Ερυθρό Αστέρα ότι θα ήθελε να αφιερώσει το τρόπαιο στους δύο τραυματίες της ομάδας, τον Στέφαν Λαζάρεβιτς (τον οποίο γρονθοκόπησε ο Τζέιμς Νάναλι) και τον Νίκολα Τόπιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε με 3-0 νίκες τον τίτλο στην ABA League μετά και την νίκη του στην έδρα της Παρτίζαν στο Game 3, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην ξεχνάει μετά τον αγώνα τους τραυματίες της ομάδας, Νίκολα Τόπιτς (χτύπησε στο γόνατο πριν από μερικές ημέρες) και Στέφαν Λαζάρεβιτς (δεν αγωνίστηκε επειδή τον γρονθοκόπησε ο Τζέιμς Νάναλι).

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε λοιπόν την κατάκτηση του τροπαίου, ο Έλληνας τεχνικός έκανε ξεχωριστή αναφορά στους δύο Σέρβους, λέγοντας: "Θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο στον Νίκολα Τόπιτς - που στάθηκε άτυχος δύο φορές και τραυματίστηκε - και στον Στέφαν Λαζάρεβιτς που δεν ήταν μαζί μας σήμερα, αλλά άξιζε το τρόπαιο".

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου, ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα τόνισε: "Δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ σέ όλη την σειρά. Παίξαμε κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες.

Αυτό το τρόπαιο ήρθε σε μία πολύ δύσκολη σεζόν, με πολλούς τραυματισμούς, αφού ποτέ δεν είχαμε πλήρες ρόστερ. Ψάχναμε την χημεία μας όλη την σεζόν, αλλά στο τέλος βρήκαμε έναν τρόπο να παίξουμε ενωμένοι. Αυτό το κύπελλο ανήκει σε όλους, ξεκινώντας από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μέχρι τους οπαδούς μας".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ