ΗΡΑΚΛΗΣ

Έκλεισε Κονσταντίν Γιάκομπ

Έκλεισε Κονσταντίν Γιάκομπ
Ρέμος

Συνεχίζονται οι μεταγραφές στον Ηρακλή, που συμφώνησε με τον 28χρονο Ρουμάνο Κονσταντίν Γιάκομπ (vds)

Ο Ρουμάνος επιθετικός, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ύψους 1.91 φορ αποτέλεσε επιθετικό δίδυμο με τον Ντίκα στη Στεάουα Βουκουρεστίου πριν τρία χρόνια, με προπονητή τον Όλεγκ Προτάσοφ.
Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1980 και σε ηλικία 19 ετών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας με τη φανέλα της Ροκάρ Βουκουρεστίου. Εκεί έμεινε δύο χρόνια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Κραϊόβα. Επόμενη ομάδα στην καριέρα του ήταν η Νασιονάλ Βουκουρεστίου, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 27 αγώνες. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στο πρώτο μισό στην Οτελούλ Γκαλάτι και στο δεύτερο μισό στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Επέστρεψε στην Οτελούλ και η περίοδος 2004-05 ήταν η πιο παραγωγική του, με 13 γκολ σε 28 αγώνες, που του απέφεραν τη μεταγραφή στη Στεάουα.

Με τη Στεάουα πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και ήταν βασικός στις δύο χρονιές που η ομάδα έφτασε στους "8" και στα ημιτελικά του κυπέλλου UEFA. Την επόμενη περίοδο η ρουμανική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Γιάκομπ να αγωνίζεται σε τέσσερα παιχνίδια. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τη Στεάουα, με απολογισμό 11 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2008 τον απέκτησε η Καϊζερσλάουτερν έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ. Με τη γερμανική ομάδα πρόλαβε να παίξει μόλις δύο παιχνίδια, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Επέστρεψε στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου στην πατρίδα του, φορώντας τη φανέλα της Οτοπένι. Έπαιξε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος από τις 22 Μαρτίου και μετά, σκοράροντας πέντε φορές.

Ο Γιάκομπ εν δράσει...














TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ