ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Μην με ρωτάτε συνέχεια για τον Λουκάκου, είναι ομαδικό σπορ το ποδόσφαιρο"

Ο Τόμας Τούχελ αγκαλιάζει τον Ρομέλου Λουκάκου στο φινάλε του αγώνα της Τσέλσι με την Ζενίτ για το Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τόμας Τούχελ αγκαλιάζει τον Ρομέλου Λουκάκου στο φινάλε του αγώνα της Τσέλσι με την Ζενίτ για το Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής μετά από την υποτονική εμφάνισή του απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Τόμας Τούχελ έσπευσε να τον υπερασπιστεί ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος των μπλε στην έδρα της Μπράιτον.

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκτήθηκε ως ο παίκτης που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν πέρυσι οι Βέρνερ και Χάβερτς, όμως ο Βέλγος απέχει παρασάγγας από αυτά που προσδοκούσαν οι Λονδρέζοι όταν δαπάνησαν πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του.

Τα μόλις 8 γκολ σε 22 εμφανίσεις του με τους μπλε σε όλες τις διοργανώσεις είναι ενδεικτικό γεγονός, με τον Τόμας Τούχελ να έχει αφήσει πάντως πίσω τη δημοσιοποίηση παραπόνων από πλευράς Λουκάκου και να υψώνει τείχος προστασίας μπροστά από τον παίκτη του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος την Τρίτη (18/1, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) απέναντι στην Μπράιτον.

"Κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τον Ρομέλου. Πιστεύω πως είναι απολύτως λάθος να με ρωτάτε πάντα για εκείνον, γιατί αυτό σημαίνει πως επικεντρωνόμαστε σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή.

Είναι παίκτης-κλειδί και θέλουμε να είναι έτσι, όμως για μένα αυτό είναι λάθος προσέγγιση", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, απευθυνόμενος σε ρεπόρτερ, για να προσθέσει με νόημα:

"Αυτό είναι ομαδικό άθλημα και δεν έχουμε δέκα παίκτες που να είναι στην υπηρεσία του ενός. Αυτό δεν είναι Τσέλσι, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά είναι στην υπηρεσία της ομάδας. Αυτή είναι η υψηλότερη αρχή και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ