ΤΣΕΛΣΙ

Το μήνυμα του Λουκάκου στους φίλους της Τσέλσι: "Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση"

Ο Ρομέλου Λουκάκου στο μήνυμά του προς τους φίλους της Τσέλσι
Ο Ρομέλου Λουκάκου στο μήνυμά του προς τους φίλους της Τσέλσι PRINT SCREEN CHELSEA

Ο Ρομέλου Λουκάκου θέλησε να αποκαταστήσει την ένταση που προκάλεσε στις τάξεις της Τσέλσι με τις πρόσφατες δηλώσεις του και μέσω video που δημοσιεύτηκε στα social media της ομάδας ζήτησε συγνώμη, στέλνοντας το μήνυμά του για τη συνέχεια.

Η ηρεμία και η γαλήνη, όπως όλα δείχνουν, επανήλθε στις τάξεις της Τσέλσι, με το περιστατικό που αφορούσε τον Ρομέλου Λουκάκου να θεωρείται πλέον λήξαν. Μάλιστα, ο Τόμας Τούχελ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για όσα συνέβησαν με τον Βέλγο και τις δηλώσεις θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Το απόγευμα της Τρίτης (4/1) ο 28χρονος επιθετικός που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο επίκεντρο -με αρνητικό τρόπο- απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε. Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του για τη συνέχεια.

"Στους οπαδούς, λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα. Ξέρετε τη σύνδεση που είχα με αυτόν τον σύλλογο από την εφηβεία μου, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα ότι είστε απογοητευμένοι.

Προφανώς είναι στο χέρι μου τώρα να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σας και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δείχνω την αφοσίωσή μου κάθε μέρα στο προπονητικό γήπεδο και να προσπαθώ να κερδίζω τους αγώνες. Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή, αλλά και από τους συμπαίκτες μου και το διοικητικό συμβούλιο γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή. Θέλω να προχωρήσω και να αρχίσω να κερδίζω παιχνίδια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος διεθνής και πρόσθεσε:

"Καταλαβαίνω γιατί είναι απογοητευμένοι. Θα έπρεπε να ήμουν πολύ πιο σαφής στο μήνυμά μου για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Η συνέντευξη ήταν για να αποχαιρετήσω τους οπαδούς της Ίντερ, δεν ήταν για να δείξω ασέβεια στους φίλους της Τσέλσι, τον ιδιοκτήτη, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή.

Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να με φέρουν πίσω και ήθελα να επιστρέψω εδώ. Κατανοώ απόλυτα την απογοήτευση των οπαδών, αλλά τώρα εναπόκειται σε εμένα να δείξω τη δέσμευσή μου και θα το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το αμφισβητήσουν αυτό. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να έρθω εδώ και να επιτύχω, γι' αυτό υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο.

Νομίζω ότι η Τσέλσι είναι ένας σύλλογος που ισοδυναμεί με επιτυχία. Όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, έρχονται για τη νίκη και έχω ένα ιδιαίτερο πάθος για αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να το πετύχω με την ομάδα, θέλω να κερδίζω εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να φροντίζω να δείχνω τη δέσμευσή μου κάθε μέρα."

Παράλληλα, ο Λουκάκου σχολίασε τις δηλώσεις του για το ότι θα ήθελε μια μεταγραφή στην Μπάγερν ή τη Ρεάλ εξηγώντας: "Αυτό που εννοούσα είναι ότι τα παιδιά ονειρεύονται να παίξουν σε τέτοιου είδους συλλόγους. Για μένα, αυτό το όνειρο ήταν η Τσέλσι. Όλοι ξέρουν ότι από όταν είμαι 10 ή 11 πάντα ήθελα να παίξω για την Τσέλσι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ