ΤΣΕΛΣΙ

Βόμβες Λουκάκου για Τσέλσι: "Ο Τούχελ παίζει με άλλο σύστημα, θα γυρίσω στην Ίντερ"

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου απασφάλισε και σε δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sports έριξε βέλη στον Τόμας Τούχελ για το χρόνο συμμετοχής του και υποστήριξε ότι θα γυρίσει στην Ίντερ, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους της.

Ο Ρομέλου Λουκάκου παραχώρησε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί στο ιταλικό Sky Sports και η οποία θα προβληθεί ολόκληρη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Βέλγος επιθετικός εξήγησε ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στην Τσέλσι εξαιτίας των επιλογών του Τόμας Τούχελ για το σύστημα της ομάδας και πρόσθεσε ότι το άμεσο μέλλον του βρίσκεται στην Ίντερ.

"Είμαι εντάξει από φυσική κατάσταση, καλύτερα από πριν. Έπειτα από δύο χρόνια στην Ιταλία, στα οποία δούλεψα πολύ στην Ίντερ με τους προπονητές και τους διατροφολόγους, είμαι καλά σε φυσική κατάσταση. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος από την κατάσταση στην Τσέλσι και αυτό είναι φυσιολογικό. Ο προπονητής επέλεξε να παίξει με διαφορετικό σύστημα, αλλά δεν θα τα παρατήσω, θα είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση, αλλά είμαι δουλευταράς και δεν μπορώ να τα παρατήσω τώρα", δήλωσε αρχικά, όπως προκύπτει από το τρέιλερ της συνέντευξης στον Ματέο Μπαρτζάγκι.


Στη συνέχεια, ο 28χρονος διεθνής μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή του από την Ίντερ το καλοκαίρι, ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Λουκάκου αποκτήθηκε από τους "μπλε" για 115.000.00 ευρώ, με τον ιταλικό σύλλογο να μη φέρνει αντιρρήσεις, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

"Νομίζω ότι όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έπρεπε να συμβούν καθ' αυτόν τον τρόπο. Το πώς έφυγα απ' την Ίντερ, ο τρόπος που έφυγα απ' το σύλλογο, το πώς το επικοινώνησα στους φίλους της Ίντερ. Αυτό με ενοχλεί, επειδή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ τα αισθήματά μου. Πάντα έλεγα ότι έχω την Ίντερ στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ίντερ, πραγματικά το ελπίζω. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω και να αφήσω τον κόσμο να μάθει τι συνέβη πραγματικά".

Όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους των "νερατζούρι" που τον αγάπησαν, αλλά πικράθηκαν από την απαίτησή του να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι το καλοκαίρι, απάντησε: "Ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψω στην Ίντερ όχι στο τέλος της καριέρας μου, αλλά όταν θα είμαι ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο, για να κερδίσουμε περισσότερα μαζί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της Ίντερ, η στιγμή των δηλώσεών μου ήταν λανθασμένη. Αυτό που κάνατε για μένα θα μείνει για πάντα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SERIE A ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ