ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τα βρήκαν Τούχελ - Λουκάκου, υπολογίζεται ο Βέλγος επιθετικός

Ο Τόμας Τούχελ και ο Ρομέλου Λουκάκου κατά τη διάρκεια αγώνα της Τσέλσι στο Champions League κόντρα στην Ζενίτ | 14 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τόμας Τούχελ και ο Ρομέλου Λουκάκου κατά τη διάρκεια αγώνα της Τσέλσι στο Champions League κόντρα στην Ζενίτ | 14 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρισκόταν σε δυσμενή θέση το τελευταίο διάστημα στην Τσέλσι, λόγω των πρόσφατες δηλώσεών του για τον Τόμας Τούχελ, ωστόσο σύμφωνα με την Telegraph οι σχέσεις τους πλέον έχουν αποκατασταθεί, με τον Βέλγο να υπολογίζεται κανονικά.

Αίσιο τέλος, όπως φαίνεται, θα έχει η μικρή περιπέτεια του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, λόγω των δηλώσεών του, καθώς σύμφωνα με την Telegraph τα βρήκε με τον Τόμας Τούχελ.

Η πρόσφατη συνέντευξη του Βέλγου επιθετικού στο Sky Sports τού δημιούργησε μπελάδες, καθώς τόσο η δυσαρέσκεια που εξέφρασε για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Γερμανός κόουτς, όσο και η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ ενόχλησαν τον Τούχελ.

Αποτέλεσμα ήταν να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ (2-2), ενώ δεν έλειψε και η δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια των "μπλε". Μάλιστα, εντός της Δευτέρας (3/1) ο προπονητής των Λονδρέζων είχε ξεκαθαρίσει πως θα παρθούν οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του 28χρονου στον σύλλογο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph φαίνεται πως το συμβάν θεωρείται πλέον λήξαν, με τους Τούχελ και Λουκάκου να έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους. Ως εκ τούτου, ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να υπολογίζει κανονικά από τον Γερμανό τεχνικό.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ