ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Δυσαρεστημένοι με Λουκάκου οι Ζορζίνιο, Αθπιλικουέτα, Καντέ και Ρίντιγκερ

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γιουβέντους στο Champions League
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γιουβέντους στο Champions League © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

"Κύμα" αντιδράσεων προκάλεσε η συνέντευξη του Ρομέλου Λουκάκου, με το κλίμα στα αποδυτήρια της Τσέλσι να γέρνει εις βάρος του, καθώς όπως αναφέρει το Athletic τέσσερις συμπαίκτες του Βέλγου, οι Ζορζίνιο, Αθπιλικουέτα, Καντέ και Ρίντιγκερ είναι δυσαρεστημένοι μαζί του.

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ο Ρομέλου Λουκάκου τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η συνέντευξή του στο Sky Sports την περασμένη εβδομάδα. Οι δηλώσεις του Βέλγου για τον Τόμας Τούχελ, καθώς και η δυσαρέσκεια που εξέφρασε σχετικά με τις επιλογές και τον τρόπο παιχνιδιού του Γερμανού κόουτς άναψαν "φωτιά" στο στρατόπεδο της Τσέλσι.

Εκτός από το ότι ο Τούχελ τον "έκοψε" από την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ (2-2) το κλίμα είναι ιδιαίτερα άσχημο και στα αποδυτήρια του αγγλικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του 28χρονου ότι δεν είναι ικανοποιημένος στο Λονδίνο, αλλά και ότι θα επέστρεφε μελλοντικά στην Ίντερ, έχουν στρέψει κάποιους από τους συμπαίκτες του εναντίον του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Athletic, οι Ζορζίνιο, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Ενγκολό Καντέ και Αντόνιο Ρίντιγκερ είναι οι τέσσερις παίκτες της Τσέλσι που συναντήθηκαν με τον προπονητή, προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τα σχόλια του συμπαίκτη τους.

Στο εν λόγω ραντεβού με τον Τούχελ, οι παίκτες καταδίκασαν τις δηλώσεις του Λουκάκου, ενώ συμφώνησαν με την απόφαση του Γερμανού κόουτς να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τους Κόκκινους. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως σύμφωνα με έναν παίκτη κανείς από την ομάδα δεν υποστηρίζει τον Βέλγο διεθνή, τονίζοντας πως ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι το έκανε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ