ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ για Λουκάκου: "Μπορούμε να δεχθούμε τη συγγνώμη του, αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει"

Ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Τόμας Τούχελ
Ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Τόμας Τούχελ AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για όσα συνέβησαν με τον Ρομέλου Λουκάκου και θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αίσιο τέλος, όπως φαίνεται, είχε η υπόθεση του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, λόγω των δηλώσεών του, καθώς τα βρήκε με τον Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός κόους της Τσέλσι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για όσα συνέβησαν με τον Ρομέλου Λουκάκου και θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

"Ο Λουκάκου απολογήθηκε και είναι πάλι στην ομάδα. Για μένα ήταν σημαντικό να καταλάβω ότι η συνέντευξη δεν ήταν κάτι σκόπιμο από την πλευρά του. Δεν είναι κάτι τόσο μεγάλο όσο ο κόσμος θέλει να είναι, αλλά δεν είναι και κάτι μικρό. Ωστόσο, μπορούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να δεχθούμε τη συγγνώμη του.

Ο Ρομέλου γνωρίζει τι έγινε και τι δημιούργησε. Αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει. Μπορεί να αφήσει το σημάδι του αυτό που έγινε, αλλά θα το διαχειριστεί. Δεν έχει άλλη επιλογή, είναι παίκτης μας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αφοσίωσή του στην ομάδα. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Αυτός ήταν και ο λόγος που μας εξέπληξε όλο αυτό. Ποτέ δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι ένας συναισθηματικός τύπος.

Ελπίζω οι οπαδοί να το καταλάβουν και να υποστηρίζουν την ομάδα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε" ήταν η σχετική δήλωσή του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ