ΑΡΗΣ

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
οπαδοι οακα

To SPORT 24 είναι στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το σπουδαίο παιχνίδι Παναθηναϊκού-Αρη


19:01 Σέντρα στο ματς Παναθηναϊκός-Αρης... Παρακολουθείστε LIVE το ματς και την εξέλιξη από το SPORT 24.

18:59 Ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα για στην μνήμη του αδικοχαμένου παλιού τερματοφύλακα και οπαδού του Ηρακλή, Σωτήρη Σεραφείμ που έχασε χθες την ζωή του στο Καυτανζόγλειο μετά το τέλος του ματς Ηρακλή-ΑΕΚ.

18:57 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τους διαιτητές και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, σήκωσαν στα χέρια το πανό "Κορμοράνοι και κοράκια κάνετε τον γαύρο μάγκα. Τα τρώτε και τα πίνετε στην κόκκινη παράγκα" ενώ άναψαν και πάρα πολλά βεγγαλικά.

18:53 Περίπου 30000 οπαδοί στο Ολυμπιακό στάδιο στο ματς Παναθηναϊκού-Αρη και όλα έτοιμα για να έρθουν οι δύο ενδεκάδες από τα αποδυτήρια.

18:47 Από τα μεγάφωνα και τα μάτριξ του ΟΑΚΑ, ανακοινώνονται οι ενδεκάδες των δύο ομάδων αλλά και το διαιτητικό τρίο. Παράλληλα, γίνονται εκκλήσεις για να μην χρησιμοποιούνται συσκευές λέιζερ.

18:44 Σειρά των γηπεδούχων για να πάνε στα αποδυτήρια και να αποθεωθούν από τους οπαδούς τους πηγαίνοντας προς την φυσούνα.

18:41 Οι παίκτες του Αρη πηγαίνουν στα αποδυτήρια και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις την θέση του Σιστόν που πήρε ο Μπατιόν, ο Ερνάντεθ θα μετατρέψει στο σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

18:36 Από την άλλη πλευρά οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού, κρεμούν μεταξύ των πανό της προέλευσής τους και πανό κατά σε όσους αντιστέκονται για την δημιουργία του γηπέδου στο Βοτανικό. "Τσίπρα, Κουβέλη, Αλαβάνο βάλτε στον κ... σας τον κορμοράνο". "Κορμοράνοι και κοράκια κάνετε τον γαύρο μάγκα. Τα τρώτε και τα πίνετε στην κόκκινη παράγκα"

18:32 Δύο χιλιάδες οπαδοί του Αρη, έχουν δώσει άλλο χρώμα στο ΟΑΚΑ με την παρουσία τους αφού συνεχώς τραγουδούν υπέρ της ομάδας τους.

18:24 Ο Τεν Κάτε προτίμησε τους Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Νίνη, Σαλπιγγίδη και Μάντζιο.

18:22 Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα βγει για προθέρμανση και οι περίπου 15000 οπαδοί τους θα ζητήσουν εν μέσω συνθημάτων με την νίκη.

18:19 Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τους: Σηφάκη, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία, Κόκε, Ρεγκέιρο, Καράμπελα, Χαβίτο, Βίτολο, Γιάχιτς και Μπατιόν.

18:17 Η ενδεκάδα του Αρη βγήκε για προθέρμανση και ο Κίκε Ερνάντεθ τελικά άφησε εκτός αποστολής τον Σιστόν.

18:07 Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρος Τζόρβας βγήκαν για προθέρμανση μαζί με τον Βασίλη Αλεξούδη.

18:03 Την ίδια ώρα ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των "κιτρινόμαυρων" Δημήτρης Καρατζιοβαλής έπιασε κουβέντα με τον Σίλβα Κλέιτον και χαιρετήθηκαν αφού είχαν κοινό πέρασμα παλιότερα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

18:00 Ο Μιχάλης Σηφάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Αρη,

17:52 Ο Γιοσού Σαριέγκι ο τελευταίος παίκτης του Παναθηναϊκού που είχε μείνει γι' αρκετή ώρα μόνος του στον αγωνιστικό χώρο πηγαίνει στα αποδυτήρια.

17:50 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πλευρά των φιλοξενούμενων και όσα προκύπτουν ΄για τον Ντίας και πάλι από την Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

17:42 Οι παίκτες του Τεν Κάτε βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να αναθεωρήσουν το γήπεδο ενώ δεν έλειψαν και τα "πηγαδάκια" μετά παικτών, με φόντο τους οπαδούς του Αρη, που συνέχιζαν να τραγουδούν υπέρ της ομάδας τους.

17:38 Αφιξη της αποστολής του "τριφυλλιού" με τους οπαδούς του Αρη που έχουν μείνει ακόμα απ' έξω από τις Θύρες 18 και 20, να αποδοκιμάζουν. Οι "πράσινοι" λίγο μετά κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

17:33 Αφιέρωμα στους παίκτες που μετακόμισαν από τον Παναθηναϊκό στην Μπουντεσλίγκα, αφιέρωμα στο λεύκωμα των 100 χρόνων του Παναθηναϊκού αλλά και 13 ερωτήσεις στον Σωτήρη Λεοντίου φιλοξενεί το match programme, του αγώνα Παναθηναϊκός-Αρης.

17:30 Ο Σιστόν με έναν εκ των γυμναστών θα βγει να δοκιμάσει τους προσαγωγούς του, αφού είχε πρόβλημα και φάνηκε να πηγαίνει καλά στο τρέξιμο. Ετσι δφεν αποκλείεται να είναι κανονικά στην 11αδα του Αρη.

17:25 Οι παίκτες τοτυ Αρη πηγαίνουν στα αποδυτήρια για να αλλάξουν και να ετοιμαστούν για την προθέρμανση.

17:17 Αφιξη της αποστολής του Αρη και αποθέωση των ποδοσφαιριστών από τους περίπου 1000 οπαδούς που έχουν μπει μέχρι τώρα στις εξέδρες που θα φιλοξενηθούν. Οι παίκτες του Ερνάντεθ ανταπωδίδουν με χειροκρότημα.














































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ