ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντούριτσα: "Σπουδαία ομάδα ο ΠΑΟ"

Ντούριτσα: "Σπουδαία ομάδα ο ΠΑΟ"
ντουριτσα

"Είναι σπουδαία ομάδα ο ΠΑΟ. Θα έπαιζα στην Ελλάδα" είπε ο Ντούριτσα που "πλησιάζει". Χωρίς Ιβ, Μάτος με Αρη

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιαν Ντούριτσα, με δηλώσεις του από την Αττάλεια της Τουρκίας, σόπου βρίσκεται για προετοιμασία με την Σατούρν.
" Γνωρίζω ότι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να με αποκτήσει έχει γίνει πιο έντονο τις τελευταίες ημέρες. Ο μάνατζέρ μου, μάλιστα, ενδέχεται να είναι στην Αθήνα αύριο (σ.σ.: σήμερα), ώστε να μιλήσει για τις εξελίξεις" αποκάλυψε ο αμυντικός της Σατούρν.

Για το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα "πράσινα", ο 28χρονος αμυντικός υποστήριξε: " Είναι σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός. Αν τα βρει με τη Σατούρν, ευχαρίστως θα έπαιζα στην Ελλάδα, αφού θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Θα ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη στην καριέρα μου".

Ο συνεργάτης του Κάρολ Κσόντο, Ολεγκ Γιαροβίνσκι, τόνισε για την πρόταση της ελληνικής ομάδας και το όλο θέμα: " Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Σατούρν, που είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, και θα πάρει απάντηση μάλλον τη Δευτέρα. Δεν ξέρω, όμως, αν η Σατούρν θα δεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού ή όχι".

Η υπόθεση απόκτησης του βέβαια δεν φαντάζει εύκολη αφού άλλες δύο ρωσικές ομάδες, η ΤΣΣΚΑ και η Λοκομοτίβ Μόσχας τον έχουν βάλει στο "μάτι" και φέρονται έτοιμες να "μονομαχήσουν" με τον ελληνικό σύλλογο για να τον αποκτήσουν, με τη Σατούρν να ζητάει 3 με 3,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Η ελληνική ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρουν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ με όρο 1 εκατ. ευρώ άμεσα, άλλο 1 εκατ. ευρώ σε έξι μήνες και ακόμα 500.000 ευρώ σε περίπτωση που ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με την "πράσινη" φανέλα.

Χωρίς Ιβανσιτς και Μάτος

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν οι Ίβανσιτς, Πετρόπουλος και Μάτος.

Αντίθετα, στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού θα βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μουν, Σαριέγκι, Μελίσσης, Γκάμπριελ, Σιμάο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Κλέιτον, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Νίλσον, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης και Μάντζιος.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ