ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει για Ντούριτσα

Επιστρέφει για Ντούριτσα
ντουριτσα

Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον κεντρικό αμυντικό της Σατούρν Γιαν Ντούριτσα

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Τύπος της Σλοβακίας είχε κάνει αναφορά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντούριτσα. Παρότι πέρασαν οι μέρες ο παίκτης δεν ξεχάστηκε από τους "πράσινους" που επέστρεψαν και σύμφωνα με πληροφορίες ανέβασαν την προσφορά τους για τον διεθνή άσο.
Ο Κάρολ Σάντο, μάνατζερ του παίκτη, με δηλώσεις του δεν αρνήθηκε τις επαφές των δύο πλευρών: " Nαι, ξέρω ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε φάση διαπραγματεύσεων. Αν τα βρουν είμαστε έτοιμοι για να συζητήσουμε και να έρθουμε στην Ελλάδα".

Ενδιαφέρον για τον αριστεροπόδαρο μέσο έχουν δείξει και άλλες ομάδες στην Ρωσία όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Λοκομοτίβ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πρέπει να προσεγγίσει τις απαιτήσεις της Σατούρν αλλά και του ίδιου του παίκτη που λαμβάνει ετησίως ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η ανάμειξη των ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτίβ ανεβάζουν το κόστος της μεταγραφής, καθώς οι δύο ομάδες διαθέτουν την οικονομική ευρωστία ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του παίκτη, κάτι που επιθυμεί και ο Ντούριτσα με το καλύτερο δυνατόν για αυτόν συμβόλαιο, δυσκολεύοντας την προσπάθεια των "πρασίνων" για την μετακίνηση του στην Παιανία.





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ