STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο Χαριλάου

Το SPORT 24 στο Χαριλάου
οπαδοί

Το SPORT 24 βρίσκεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και σας μεταφέρει το κλίμα απο το Άρης-ΟΣΦΠ

* Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το ζέσταμά τους στις 16:10 στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης". * Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες από τους φιλάθλους του Άρη έχει ξεκινήσει ήδη να ζεσταίνεται.
* Χωρίς κάποιον άνθρωπο της Σαραγόσα, αντιπάλου του Άρη στο Κύπελλο UEFA, θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι.

* Αντίθετα στα επίσημα βρέθηκε άνθρωπος της Βέρντερ Βρέμης, αντιπάλου του Ολυμπιακού την Τετάρτη στην Βρέμη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης των ομίλων του Champions League.

* Συνέντευξη ενός εκ των αρχηγών του Άρη, Αβραάμ Παπαδόπουλου, φιλοξενούσε το σημερινό περιοδικό της ΠΑΕ Άρης, yellow.

* 16:31. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης", του Άρη μέσα σε χειροκροτήματα και του Ολυμπιακού μέσα σε αποδοκιμασίες.

* Στις 21/11/1978 σημειώθηκε η τελευταία νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0 με γκολ του Απόστολου Λιολίδη.

* Παρών στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του Άρη μετά το διαζύγιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Ισπανός Μανέλ Φερέρ.

* Με την παρουσία του όπως ήταν επόμενο "φούντωσε" ακόμη περισσότερο τις φήμες περί συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ηρακλής.

* 16:36. Θέση στα επίσημα πήραν οι Γιώργος Κολτσίδας, Γιώργος Γκουγκουλιάς και ο Νίκος Καράμπελας με νάρθηκα στο δεξί του χέρι μέσα σε χειροκρότημα του κόσμου του Άρη.

* Οι νέοι του Άρη επικράτησαν των νέων του Ολυμπιακού με 2-1 στο γήπεδο των Βασιλικών με το νικητήριο γκολ για τους "κίτρινους" να σημείωσε ο διεθνής με την Εθνική Νέων, Θανάσης Παπάζογλου.

* 16:38. Έκαναν την εμφάνισή τους οι αναπληρωματικοί του Άρη φροντίζοντας με την είσοδό τους να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

* Επιστροφή στην ενδεκάδα του Άρη για τον Φελίπε Σανσόν με τον Ισπανό επιθετικό να είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε αντικρίσει στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

* 16:44. Η ώρα της εισόδου των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έφθασε με τον Γιώργο Καζναφέρη και τους βοηθούς του, Δάλλα και Μπέρση, να βρίσκονται ανάμεσά τους.

* Επιστροφή στην ενδεκάδα του Άρη για τον Φελίπε Σανσόν με τον Ισπανό επιθετικό να είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε αντικρίσει στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

* Αμέτρητα χαρτάκια πετάχτηκαν από την θύρα 3 όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι του SUPER 3 με αποτέλεσμα η μικρή περιοχή του Αντώνη Νικοπολίδη να μοιάζει σαν… χιονισμένη.

* Παράλληλα στον ουρανό πάνω από το "Κλεάνθης Βικελίδης" πέταξαν περίπου 20 περιστέρια.

* 16:52. Τα λεπτά που χρειάστηκαν για να σκουπιστούν τα χαρτάκια είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει η σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού.

* Ο κ. Καζναφέρης είναι χαρακτηριστικό ότι κοιτούσε επίμονα και προσεχτικά προς την περιοχή του διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού όπου τα μικρά παιδιά τα μάζευαν πίσω από την πλάγια γραμμή.

* Χαρακτηριστικό και άξιο απορίας, το πανό που υπήρχε στην θύρα 1 από τους φιλάθλους του Άρη και το οποίο ανέφερε: "Πάρε τηλέφωνο τον κερατά".

* Όρθιος βρισκόταν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και στην άκρη του πάγκου του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

* Στο 17΄ της συνάντησης ο Τάκης Λεμονής σηκώθηκε για πρώτη φορά από τον πάγκο του ώστε να διαμαρτυρηθεί στον Γιώργο Καζναφέρη.

* Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στο 33΄ στον Τζόρτζεβιτς για το δυνατό του μαρκάρισμα πάνω στον Νέτο με την κερκίδα να ζεσταίνεται.

* Από το φάουλ που εκτέλεσε ο Μάρκο Αουρέλιο στο 34΄ το γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό, Χρήστο Δάλλα.

* Παγωμάρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με το 0-1 του Ολυμπιακού στο 39΄ από το κρέμασμα του Γκαλέτι στον Χαλκιά μετά την ασίστ του Λεντέσμα.

* Οι φίλαθλοι του Άρη δεν μπορούσαν να πιστέψουν την χαμένη ευκαιρία του Σανσόν στο 53΄ με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη για να μπλοκάρει στη συνέχεια ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κι ενώ είχαν αρχίσει ήδη να πανηγυρίζουν το 1-1 που όμως δεν ήρθε.

* Ο φωτεινός πίνακας του "Κλεάνθης Βικελίδης" που λειτούργησε για δεύτερη φορά σήμερα, η πρώτη ήταν με την Σαραγόσα την περασμένη Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου UEFA μεταξύ των δύο ομάδων, έσβησε στο 55΄.

* Στο 57΄ ο Νικοπολίδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει την κεφαλιά του Ίβιτς βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τραυματίστηκε με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να μπήκε γρήγορα για τις πρώτες βοήθειες.

* Συνεχείς οδηγίες από τον Μπάγεβιτς και αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Λεμονή απόρροια της πίεσης του Άρη με το "καλημέρα" της επανάληψης.

* Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Άρη στο 68΄ στο πρόσωπο του πρώτου βοηθού Χρήστου Δάλλα για το αυστηρό φάουλ που έδωσε υπέρ του Λούα Λούα και σε βάρος του Ρονάλντο.

* Πρώτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, αλλά και γενικότερα, για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού Κώστα Μήτρογλου που στο 83΄ πέρασε στην θέση του σκόρερ της συνάντησης, Λουτσιάνο Γκαλέτι.

* 'Εξαλλοι πανηγυρισμοί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τις κερκίδες να παίρνουν φωτιά για το 1-1 από το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μάρκο Αουρέλιο στο 91΄.

* 18:47. Ο Γιώργος Καζναφέρης σφυρίζει για τελευταία φορά βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και τους φιλάθλους του Άρη να φωνάζουν ρυθμικά: "Άρη μπορείς, μπορείς να προκριθείς" εν όψει του επαναληπτικού για το Κύπελλο UEFA με την Σαραγόσα το βράδυ της Πέμπτης.




























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ