ΠΑΟΚ

Με Ηλιάδη και 4-3-3

Με Ηλιάδη και 4-3-3
παοκ πανηγυρικο

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει σήμερα το απόγευμα στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό τους τραυματίες Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μπαϊάνο

Ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής και τελευταίας προπόνησης έκανε γνωστούς τους 19 εκλεκτούς του με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του με σχήμα 4-3-3 όπως είχε συμβεί και με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο.
Βέβαια σε σχέση με τον Ηρακλή θα υπάρχουν δύο αναγκαστικές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ λόγω των αναγκαστικών απουσιών των δύο τραυματιών Σνάουτσνερ και Μπαϊάνο.

Έτσι λοιπόν εξαιτίας της απουσίας του Σνάουτσνερ ο Λάκης θα περάσει σε θέση δεξί μπακ με τον Γεωργιάδη στο δεξί άκρο της επίθεσης ενώ όσον αφορά το κενό του Μπαϊάνο θα κληθεί να καλύψει ο Στέλιος Ηλιάδης.
Πως όμως προσανατολίζεται ο Φερνάντο Σάντος να παρατάξει το 4-3-3 της ομάδας του σήμερα το απόγευμα στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και τον συμπατριώτη του Πεσέιρο;

Με τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια και στο καρέ της άμυνας στο αριστερό άκρο τον Χαραλάμπους, στο δεξί τον Λάκη και στο κέντρο τους Κνολ και Μελίσση. Στην μεσαία γραμμή είναι να βρεθούν αριστερά ο Ηλιάδης, δεξιά ο Βαγγελής και στο κέντρο ο Μπαλάφας ενώ στην επίθεση αριστερά ο Κωνσταντινίδης, δεξιά ο Γεωργιάδης και στην κορυφή ο Σάλμον.

Υπενθυμίζεται πως οι 19 "εκλεκτοί" του Φερνάντο Σάντος για το αποψινό παιχνίδι είναι οι: Φερνάντεζ, Γκονζάλες, Ίλιεφ, Κνολ, Σάλμον, Αθανασιάδης, Βαγγελής, Βρύζας, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Ορφανός, Πεχλιβάνης, Τοχούρογλου και Χαραλάμπους.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό ο MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, σύμφωνα με την ψηφοφορία που διενεργεί ο ΠΣΑΠ, ο Βασίλης Λάκης του ΠΑΟΚ δήλωσε: " Ο ΠΑΟΚ επιζητά καθημερινή βελτίωση. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, από διαφορετική οπτική γωνία. Μπροστά μας, σε ένα πολύ δυνατό εκτός έδρας ματς, είναι ο Παναθηναϊκός, τον οποίο σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ θα παραλάβει σήμερα στην Λεωφόρο το βραβείο του από τα χέρια του Αντώνη Αντωνιάδη στο περιθώριο της συνάντησης με τον Παναθηναϊκό.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ