ΠΑΟΚ

Πληρεξούσιο Παγώνη σε Ζαγοράκη

Πληρεξούσιο Παγώνη σε Ζαγοράκη
γενική συνέλευση ΠΑΟΚ, γ.σ, Ζαγοράκης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχαν η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με τον Βασίλη Παγώνη

Στην διάρκεια αυτής διαπιστώθηκε η ηθική δέσμευση την οποία ανέλαβε η νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πιθανή οικονομική αποκατάσταση του Βασίλη Παγώνη από τον οποιοδήποτε μελλοντικό επενδυτή, στα πλαίσια της αναγνώρισης της προσφοράς του στο σύλλογο.
Από την πλευρά του ο κ. Παγώνης παρέδωσε πληρεξούσια αντιπροσώπευση των μετοχών κυριότητάς του στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ώστε να ψηφίσει εκ μέρους του τη μερική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που συνεχίζεται τη στιγμή αυτή.

Αποχωρώντας από τη συνάντηση δηλώσεις έκανε αρχικά ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, που τόνισε: " Συναντηθήκαμε εδώ με τον κ. Παγώνη, αλλά και τους κ.κ. Βεζυρτζή, Οικονομίδη, Κατσαρή, προσπαθώντας να βρούμε λύση στο πρόβλημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για το καλό του ΠΑΟΚ. Εμείς σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε ηθική δέσμευση προς τον κ. Παγώνη για την οικονομική του αποκατάσταση από μέλλοντα επενδυτή που θα έρθει στην ομάδα. Αυτός από την πλευρά του παρέδωσε πληρεξούσιο στον κ. Ζαγοράκη για να ψηφίσει εκ μέρους του την μερική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στη γενική συνέλευση που θα συνεχιστεί".

Ο κ. Παγώνης από την πλευρά του έκανε λόγο για παρεξήγηση: " Τα ΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματα μεταφέρονται μόνο με τα μάτια, για αυτό έπρεπε να γίνει αυτή η συνάντηση. Έγινε μία παρεξήγηση με τον κ. Αποστολά, ο οποίος δεν ήταν δυνατό να διαμηνύσει αυτά που του είχα πει. Θα στηρίξω τη διοίκηση αυτή και τις προσπάθειες που θα κάνει για το καλό της ομάδας".

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα πάρει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε χαμογελώντας πως: " Αν μπορούσα να πάρω, θα έπαιρνα, αλλά δυστυχώς τα φράγκα τελείωσαν".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ