ΠΑΟΚ

Επιτεύχθηκε η αύξηση

Επιτεύχθηκε η αύξηση
Ζαγορακης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου ψηφίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τους όρους που ήθελε η νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά οι κ.κ. Βεζυρτζής και Οικονομίδης παρέδωσαν το ποσοστό των μετοχών τους στην νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ουσιαστικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Σημαντικό ρόλο πάντως στην επίτευξη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπαιξε η συνάντηση που είχε ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 14:00 και στην οποία συμμετείχαν η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με τον Βασίλη Παγώνη παρόντος των κ.κ. πρώην προέδρων Βεζυρτζή και Οικονομίδη και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, που έγινε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην διάρκεια αυτής διαπιστώθηκε η ηθική δέσμευση την οποία ανέλαβε η νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πιθανή οικονομική αποκατάσταση του Βασίλη Παγώνη από τον οποιοδήποτε μελλοντικό επενδυτή, στα πλαίσια της αναγνώρισης της προσφοράς του στο σύλλογο.

Από την πλευρά του ο κ. Παγώνης παρέδωσε πληρεξούσια αντιπροσώπευση των μετοχών κυριότητάς του στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ώστε να ψηφίσει εκ μέρους του τη μερική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που συνεχίζεται τη στιγμή αυτή.

Αποχωρώντας από τη συνάντηση ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, είχε τονίσει: " Συναντηθήκαμε εδώ με τον κ. Παγώνη, αλλά και τους κ.κ. Βεζυρτζή, Οικονομίδη, Κατσαρή, προσπαθώντας να βρούμε λύση στο πρόβλημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για το καλό του ΠΑΟΚ. Εμείς σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε ηθική δέσμευση προς τον κ. Παγώνη για την οικονομική του αποκατάσταση από μέλλοντα επενδυτή που θα έρθει στην ομάδα. Αυτός από την πλευρά του παρέδωσε πληρεξούσιο στον κ. Ζαγοράκη για να ψηφίσει εκ μέρους του την μερική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στη γενική συνέλευση που θα συνεχιστεί".

Ο κ. Παγώνης από την πλευρά του έκανε λόγο για παρεξήγηση δηλώνοντας πως: " Τα ΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματα μεταφέρονται μόνο με τα μάτια, για αυτό έπρεπε να γίνει αυτή η συνάντηση. Έγινε μία παρεξήγηση με τον κ. Αποστολά, ο οποίος δεν ήταν δυνατό να διαμηνύσει αυτά που του είχα πει. Θα στηρίξω τη διοίκηση αυτή και τις προσπάθειες που θα κάνει για το καλό της ομάδας".

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα πάρει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε χαμογελώντας πως: " Αν μπορούσα να πάρω, θα έπαιρνα, αλλά δυστυχώς τα φράγκα τελείωσαν".

Μεταβίβαση από Καδελμιάδη


Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Καδεμλιάδης μεταβίβασε το ποσοστό του 8,9% των μετοχών που κατείχε στο μέλος της νυν διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ανδρέα Μανδρίνο.

Ο Θανάσης Καδεμλιάδης μέλος της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τη σημερινή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δήλωσε πως: " Δεν πιστεύω ότι μπορεί να εκτοξεύσει αυτή η εξέλιξη τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα καλύψει τα 9,3 εκ. ευρώ.

Τι θα αγοράσει αυτή την στιγμή ο υποψήφιος επενδυτής; Το όνομα; Πρέπει να έχει και μία μελλοντική προοπτική. Θα πρέπει να γίνει μία σύναξη όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να γίνει κάτι σημαντικό, να παρθούν αποφάσεις για το θέμα του γηπέδου. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κ. Κατσαρής ως πρόεδρος του Α.Σ., όχι ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Να έρθουν τεχνοκράτες, επιστήμονες για να τα εξηγήσουν και στον κόσμο. Πιο ελκυστικό θα είναι να το κάνει μόνος του ο ΠΑΟΚ, με την βοήθεια τραπεζών. Ας γίνει το γήπεδο στην περιοχή του Καρατάσου, στο στρατόπεδο".

Αποστολάς: "Ο κ. Παγώνης ήθελε μία αποκατάσταση"

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του Βασίλη Παγώνη, Θανάσης Αποστολάς, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" για την θετική εξέλιξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: " Ο κ. Παγώνης ήθελε μία αποκατάσταση, ήθελε να εξηγήσει τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και νομίζω ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και όλα πήγαν καλά".

Κι όσο για τον δικό του ρόλο στην χθεσινή ημέρα στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: " Εγώ είχα μία γραπτή δήλωση την οποία κατέθεσα στην γενική συνέλευση.

Απλώς ο κ. Παγώνης θέλει μία αναγνώριση των πράξεων του, να μην τον κατατάσσουν στους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Με τους φιλάθλους που μίλησα μετά την γενική συνέλευση τους είπα ότι διαφορετικά λειτουργώ σαν άτομο, διαφορετικά σαν δικηγόρος. Πρέπει να εκπροσωπήσω τον πελάτη μου".



























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ