ΑΡΗΣ

Ευχαριστώ και επισημάνσεις

Ευχαριστώ και επισημάνσεις
αρης-οπαδοι-κοσμος

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας

" H ΠΑΕ Άρης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους φιλάθλους της ομάδας για την απαράμιλλη παρουσία τους στο γήπεδο, την ολόθερμη συμπαράσταση στην ομάδα και την ενίσχυση του συλλόγου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και μεμονωμένων εισιτηρίων στους δύο πρώτους αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Επ΄ ευκαιρία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και ουσιαστικά με την έναρξη της σεζόν, η ΠΑΕ Άρης θέλει να κάνει κάποιες επισημάνσεις αφενός για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις οργανωτικές ανάγκες ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και αφετέρου για να κάνει ευχάριστη και ασφαλή την παραμονή των φιλάθλων στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Αρη θα πρέπει:
* Να προμηθεύονται εγκαίρως τα εισιτήρια τους για να αποφεύγονται ο συνωστισμός και η αδυναμία εξυπηρέτησης τους στα εκδοτήρια.
* Να προσέρχονται νωρίτερα στο γήπεδο για να εισέρχονται στις κερκίδες με ασφάλεια.
* Να ξέρουν ότι θα λειτουργούν κανονικά όλες οι Θύρες εισόδου στο γήπεδό μας.
* Να γνωρίζουν ότι, καθώς πλέον το γήπεδο παρακολουθείται από σύστημα ασφαλείας με 43 κάμερες που ελέγχονται από την Ελληνική Αστυνομία, ότι θα πρέπει να μην παρασύρονται. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά θα καταγράφεται (στις κερκίδες, τις εισόδους και τους διαδρόμους) και θα τιμωρείται με κυρώσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς το νέο νομικό πλαίσιο είναι αυστηρό.

Τέλος θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι, κοινή προσπάθεια ώστε να αυξηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται και να διατηρηθεί η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Βασικός στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η ενίσχυση της ομάδας και η ασφαλής παρουσία κάθε φιλάθλου στο γήπεδο", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης









".

Τα εισιτήρια με τη Σαραγόσα

Αναφορικά με το θέμα των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Σαραγόσα, η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε διεργασίες με τη διοίκηση της Ρεάλ Σαραγόσα και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές, αλλά κυρίως να τοποθετηθούν όλοι οι φίλαθλοι του Άρη στην ίδια κερκίδα, σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA. Η ΠΑΕ Άρης αισιοδοξεί ότι την προσεχή Δευτέρα θα είναι σε θέση να γνωρίζει πότε και με ποιο τρόπο θα διατεθούν τα εισιτήρια στους φιλάθλους.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ