ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ

NBA, Τζίμι Μπάτλερ: "Θέλω να παίξω στη Φλαμένγκο μετά από τους Μαϊάμι Χιτ"

Miami Heat forward Jimmy Butler dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/LM Otero)
Miami Heat forward Jimmy Butler AP

Ο Τζίμι Μπάτλερ επιθυμεί να παίξει με τα χρώματα της Φλαμένγκο και να αγωνιστεί στη Βραζιλία, μετά από το τέλος της θητείας του στο NBA με τους Μαϊάμι Χιτ, όπως αποκάλυψε σε μεγάλη συνέντευξη.

Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι το μεγάλο αστέρι των Μαϊάμι Χιτ και, παρά την φετινή αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, επιθυμεί να ολοκληρώσει τη καριέρα του στο NBA με τον σύλλογο της Φλόριντα.

Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο GQ SPORTS, στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ερωτηθείς για το αν η φανέλα των Χιτ θα είναι η τελευταία που θα φορέσει στο NBA, απάντησε ότι: "Ναι, σίγουρα. Στο NBA σίγουρα. Αλλά μετά από αυτό, πραγματικά θέλω να παίξω στη Φλαμένγκο. Το λέω σε όλους, είμαι μισός Βραζιλιάνος", αποκαλύπτοντας ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στη Φλαμένγκο και συνέχισε αναφερόμενος στους Μαϊάμι Χιτ:

"Νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου. Πραγματικά νοιάζομαι για την πόλη και τους ανθρώπους της. Το Μαϊάμι με έχει αγκαλιάσει. Θα ήθελαν να τους φέρω κάτι που δεν έχουν πετύχει από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Ντουέιν Γουέιντ και τον Κρις Μπος. Και θέλω να τα καταφέρω. Οπότε όταν το γόνατό μου γίνει καλά, θα επιστρέψω και το αυτό το ξέρουν όλοι", τόνισε ενδεικτικά ο Τζίμι Μπάτλερ.

TAGS ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ