ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Κάιλ Γκάι και Λορέντζο Μπράουν οι πρώτοι στόχοι σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Ο Κάιλ Γκάι
Ο Κάιλ Γκάι ©BASKETBALLCL

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, η Ρεάλ Μαδρίτης οι Λορέντζο Μπράουν και Κάιλ Γκάι είναι οι πρώτοι στόχοι της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Όλα τα φώτα για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι στραμμένα στο Final Four της Euroleague. Ωστόσο, ενόψει της νέας σεζόν, ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "encestando", οι Μαδριλένοι έχουν ως πρώτους στόχους τους Λορέντζο Μπράουν και Κάιλ Γκάι, ενώ βρίσκονται και σε αναζήτηση ενός σέντερ που θα πάρει την θέση του Βενσάν Πουαριέ - που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Αναντολού Εφές.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο οι Μαδριλένοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Μπράουν, με το "encestando" να μένει πάντως απλώς στο γεγονός ότι αποτελεί στόχο, βάζοντας παράλληλα στην εξίσωση και τον Κάιλ Γκάι. Ο σούτινγκ γκάρντ της Τενερίφης (που ξεκίνησε την σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR) έχει buy out ύψους 50.000 ευρώ, το οποίο εκπνέει στις 10 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως αν γίνει κάποια κίνηση, πρέπει να γίνει άμεσα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Γκάι εξετάζεται ως μια πιο οικονομική λύση αντί του (πρώην παίκτη του Λαυρίου) Τάισον Κάρτερ της Ουνικάχα Μάλαγα, προκειμένου να γεμίσει η περιφέρεια της ομάδας, που ενδέχεται να έχει απώλειες το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι λήγουν τα συμβόλαια των Σέρχιο Ροντρίγκεθ (είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει ή θα αποσυρθεί όπως ο Ρούντι Φερνάντεθ) και Φαμπιάν Κοζέρ, με την παραμονή του Γάλλου επίσης να μην θεωρείται δεδομένη.

Όσον αφορά το θέμα του αντικαταστάτη του Πουαριέ, στην Ρεάλ εξετάζουν όλα τα σενάρια, με ένα από αυτά να είναι η προώθηση του Ισμαήλα Ντιανιέ (18 χρονών, 2.14 μέτρων) από τις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση και για έναν έμπειρο ψηλό, κατά προτίμηση με καλό σουτ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ