ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το απίστευτο ποσό που δίνει, αναζητώντας προσωπικό για το ξενοδοχείο του

Ρονάλντο: Το απίστευτο ποσό που δίνει, αναζητώντας προσωπικό για το ξενοδοχείο του
INSTAGRAM /@CRISTIANO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει εργασία στο ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη. Το συμβόλαιο αορίστου χρόνου, ο μισθός και η ασφάλιση των εργαζομένων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσλαμβάνει υπαλλήλους για το ξενοδοχείο του Pestana CR7 στη Gran Vía, με μισθούς που ξεκινούν από 23.000 ευρώ και μπορούν να ξεπεράσουν τις 30.000.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναζητά άτομα που έχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση, προηγούμενη εμπειρία στη θέση και γνώση αγγλικών (μια επιπλέον γλώσσα είναι πλεονέκτημα), καθώς και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα συνεργασίας στην ομάδα και χειρισμός δύσκολων καταστάσεων με ήρεμο και επαγγελματικό τρόπο.

Ο επιθετικός της Αλ Νασρ είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τους υπαλλήλους του, καθώς πέρα από τον μισθό, τους προσφέρει ιδιωτική ασφάλεια υγείας, που καλύπτεται πλήρως από την εταιρεία.

Ομοίως, οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν εκατό ευρώ μηνιαίως σε εισιτήρια εστιατορίου και μπορούν επίσης να μείνουν στα ξενοδοχεία της αλυσίδας με ειδική τιμή 50 ευρώ τη βραδιά για δύο άτομα.

Από την πλευρά του ο υπάλληλος υποχρεούται να δουλεύει 40 ώρες την εβδομάδα, χωρισμένες σε πέντε ημέρες, ενώ έχει και δύο ημέρες ρεπό.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ