ΑΡΗΣ

Ντε Μιγκέλ: "Δεν υπήρχε δόλος"

Ντε Μιγκέλ: "Δεν υπήρχε δόλος"
New Image

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σαραγόσα, Μανουέλ Ντε Μιγκέλ, μίλησε για την απόφαση του ισπανικού συλλόγου να παραχωρήσει ακριβότερα και λιγότερα εισιτήρια στον Άρη

Ο Μανουέλ Ντε Μιγκέλ τόνισε αρχικά πως δεν υπήρχε καμία αρχική συμφωνία στις τιμές των εισιτηρίων και πως οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας δεν είχαν κανένα δόλο απέναντι στον Άρη:
"Δεν είναι ακριβές το γεγονός ότι δεσμευτήκαμε να παραχωρήσουμε εισιτήρια στα 25 ευρώ. Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πόσο μάλλον στην διοργάνωση του Κυπέλλου UEFA, δεν διατίθενται εισιτήρια τόσο χαμηλής τιμής. Πάντα οι τιμές των εισιτηρίων μας είναι υψηλότερες.

Δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά της Σαραγόσα. Οι τιμές των 55 και 60 ευρώ είναι φυσιολογικές και θα είναι από τα πιο φτηνά εισιτήρια από τα όσα θα εκδοθούν σε ένα παιχνίδι και σε έναν Έλληνα φίλαθλο θα κόστιζε όσο περίπου όσο σε έναν Ισπανό".





Τέλος, σχολίασε πως οι φίλαθλοι των "κίτρινων" θα φιλοξενηθούν στις πιο φτηνές κερκίδες του "La Romareda": "Δεν υπήρχε καμία απολύτως συμφωνία στο Μονακό κατά την κλήρωση του Κυπέλλου UEFA για τιμή εισιτηρίου στα 25 ευρώ.

Το μόνο που ειπώθηκε από την πλευρά μας ήταν ότι σαν Σαραγόσα θα παραχωρήσουμε τα πιο φτηνά εισιτήρια και θα τους διευκολύνουμε στο μέτρο του δυνατού. Για τους νεαρούς φιλάθλους της Σαραγόσα ίσως τα εισιτήρια είναι πιο φτηνά, αλλά στις συγκεκριμένες θύρες είναι φυσιολογικές οι τιμές και είναι οι πιο φτηνές θύρες".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ