ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Περόνε στην αποστολή

Με Περόνε στην αποστολή
Περόνε

O Περόνε συμπεριλήφθηκε κανονικά από τον Μάκη Κατσαβάκη στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Όσον αφορά τον Περόνε υπάρχει γνωστό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ιστορικό αυτών των επεισοδίων, τα οποία είναι λόγω προβλήματος στον λαβύρινθο του αυτιού. Από την αρχική εκτίμηση αλλά τον συνεχόμενο έλεγχο από τον γιατρό της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα, δεν διαπιστώνεται κάτι παθολογικό και, προφανώς, μετά την σημερινή επανεκτίμηση θα είναι σε θέση να μετάσχει κανονικά στην αποστολή.
Οι "εκλεκτοί" του Σερραίου τεχνικού του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 17:00 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, είναι οι: Κελπέκης, Κόβατς, Κόλτσης, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Σίκοφ, Στάθης, Καραλιόπουλος, Σαρακατσάνος, Αμπονσά, Ζαπρόπουλος, Περόνε, Γαλανόπουλος, Καραμανλής, Σαμουηλίδης, Φαβάλι, Ουέλινγκτον, Μπρίτο, Λαζαρίδης και Μπούσι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μανώλης Σπυριδάκης που συμμετείχε σε ένα τμήμα της χθεσινής προπόνησης αλλά εξαιτίας ότι δεν είναι όμως τελείως ελεύθερος συμπτωμάτων έμεινε εκτός αποστολής και θα συνεχίσει τη θεραπεία και το ιδιαίτερο πρόγραμμα που ακολουθεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ