ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γήπεδο... και η διαιτησία

Το γήπεδο... και η διαιτησία
παναθηναικος, παρουσιαση γηπεδου, γηπεδο, βοτανικος

Κινητικότητα στο θέμα Βοτανικού... και ανακοίνωση του Βωβού. "Πυρά" ΠΑΛΕΦΙΠ για την διαιτησία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εν αναμονή της απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία θα επηρεάσει το μέλλον για την κατασκευή ή όχι του γηπέδου στο Βοτανικό, οι άνθρωποι που έχουν επωμιστεί την υπόθεση γήπεδο... (Βαρδινογιάννης, Σαμαράς) ανεμένεται να έχουν επαφές με φορείς που σχετίζονται επί του θέματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΠαναθηναΪκού ετοιμάζουν επιπρόσθετα υπομνήματα με τεκμηριωμένα επιχειρήματα που απαντούν στους τρεις λόγους αντισυνταγματικότητας που αφορούν στο σύνολο του νόμου της Διπλής Ανάπλασης, όπως περιγράφονται στην έκθεση του εισηγητή του ΣτΕ, κ. Μαρκάτη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της εταιρείας που έχει συσταθεί για το γήπεδο, "ΓΗΠΕΛ" Γιάννης Βαρδινογιάννης συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την προσεχή Δευτέρα, αποστέλλοντας την Πέμπτη προσκλήσεις στα μέλη του Δ.Σ. που θα είναι εκτός απροόπτου παρών.

Ανακοίνωση Βωβού για Βοτανικό

Ανακοίνωση για το μείζον θέμα του Βοτανικού εξέδωσε και πάλι η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού που μιλάει για την ολομέλεια του Συμβουλίου και την αποφασή της.

" Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου που αναφέρονται στο πρακτικό επεξεργασίας και γνωμοδότηση υπ’ αριθμόν 35/2009 του Ε’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αθηναίων στην πολεοδομική ενότητα του Ελαιώνα επισημαίνουμε ότι η παραπομπή και μόνο της διατύπωσης της τελικής κρίσης στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, λόγω της κατά πλειοψηφία κρίσης του Τμήματος περί τυπικής αντισυνταγματικότητας του άρθρου 12 του ν.3481/2006 ουδόλως προδικάζει την τελική κρίση της Ολομέλειας περί των θεμάτων αυτών.

Επαναλαμβάνουμε ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία επί της εισήγησης του Συμβούλου κ. Σ. Μαρκάτη αφού λάβει υπόψη της τα υπομνήματα των διαδίκων πλευρών που θα κατατεθούν μέχρι την 19η Μαρτίου 2009.

Εκτιμούμε ότι ήδη η διατύπωση τεκμηριωμένης μειοψηφίας υπέρ της συνταγματικότητας των ως άνω διατάξεων κατά την παραπεμπτική κρίση του Ε’ Τμήματος σε ότι αφορά την επεξεργασία του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, για τον Ελαιώνα, είναι ενδεικτική της εκτιμώμενης ύπαρξης διαμετρικά αντίθετων απόψεων μεταξύ των μελών της συνθέσεως της Ολομέλειας του ΣτΕ σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν



".

"Η διαφορά των 9 βαθμών..."

Για την "διαφορά των 9 βαθμών" εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΛΕΦΙΠ και αναφέρει αναλυτικά τα διαιτητικά λάθη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π θέλοντας να δώσει την πραγματική εικόνα στο πως διαμορφώθηκε η διαφορά των εννέα βαθμών από τον Πρωτοπόρο παραθέτει έναν προς έναν τους βαθμούς που στέρησαν οι διαιτητές στον Παναθηναϊκός μας. Μόνος σκοπός μας είναι να μην ξαναπαρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα στα ελληνικά γήπεδα και όχι η μεμψιμοιρία . Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή- Αυτές οι αποφάσεις προκαλούν την βία στα γήπεδα που κάποιοι τάχα την πολεμούν. Πόλεμος εναντίον της βίας σημαίνει σωστών διαιτητικών αποφάσεων εκτός των άλλων.

Που έκλεψαν οι διαιτητές βαθμούς από τον Παναθηναϊκό

1η αγωνιστική δίνεται λανθασμένα πέναλτι στην ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και διαμορφώνεται το 2-0. (τελικό σκορ 2-1). Αλλοίωση αποτελέσματος (-2)

2η αγωνιστική στο ΠΑΟ- Πανθρακικός δεν δίνονται δυο πέναλτι στον ΠΑΟ, ένα στο 0-0 στον Νίνη από τον Ζαπρόπουλο και ένα μετά το 2-0.

3η αγωνιστική στο Aρης- ΠΑΟ ο επόπτης Τρύφων έκοψε με εξόφθαλμα ανύπαρκτα offside Κλέιτον και Σαλπιγγίδη πριν το τετ-α-τετ

4η αγωνιστική στο ΠΑΟ- Εργοτέλης το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων είναι offside ενώ δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του Βύντρα στο 88’ (Τελικό σκορ 2-3) Αλλοίωση αποτελέσματος (-3)

6η αγωνιστική στον ΠΑΟΚ- ΠΑΟ δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του Μάντζιου σε τράβηγμα του Σνάουτσνερ στο 53’

8η αγωνιστική Πανιώνιος- ΠΑΟ ο επόπτης Νικολακόπουλος υποδεικνύει ανύπαρκτο φάουλ και δεύτερη κίτρινη στον Μουν και στην αμέσως επόμενη φάση δεν υποδεικνύει το offside

10η αγωνιστική στη Λάρισα δεν καταλογίζονται δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, ένα στο 0-0 στον Ρουκάβινα στο 1’ από τον Κώτσιο και ένα λίγο πριν το τέλος στον Ζιλμπέρτο στο 1-1. Αλλοίωση αποτελέσματος (-2)

13η αγωνιστική στο Ξάνθη- ΠΑΟ, ο Σαριέγκι αποβάλλεται με «ανύπαρκτη» πρώτη κίτρινη την ώρα που ο διαιτητής χαρίζεται στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Ξάνθης

14η αγωνιστική ΠΑΟ- Πανσεραϊκός δεν καταλογίζονται δυο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, το πρώτο στο 0-0

15η αγωνιστική ΟΦΗ- ΠΑΟ δεν καταλογίζεται πέναλτι υπερ του Ζιλμπέρτο στο 5’ με το σκορ στο 0-0

16η αγωνιστική στο ΠΑΟ- ΑΕΚ δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του Ρουκάβινα στο 87’ σε ανατροπή του Γεωργέα. Αλλοίωση αποτελέσματος (-2)

17η αγωνιστική στο Πανθρακικός- ΠΑΟ δεν καταλογίζεται πέναλτι στο χέρι εντός περιοχής με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Πανθρακικού (τελικό σκορ 1-3)

18η αγωνιστική στο ΠΑΟ- Aρης δεν καταλογίζεται πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Ρεγκέιρο στο α’ ημίχρονο με το σκορ στο 0-0 (Τελικό σκορ 4-0)

19η αγωνιστική Εργοτέλης- ΠΑΟ δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ στο 8’ σε χέρι του Μπέτο με το σκορ στο 0-0. (Τελικό σκορ 1-0) Αλλοίωση αποτελέσματος (-3)

22η αγωνιστική Ηρακλής- ΠΑΟ δεν δίνεται πέναλτι σε χέρι του Παπαζαχαρία στο 81’ ενώ τρία λεπτά νωρίτερα έχει ακυρωθεί κακώς ως offside γκολ του Μάτζιου. Αλλοίωση αποτελέσματος (-2)

24η αγωνιστική Ολυμπιακός- ΠΑΟ. Δεύτερη ανύπαρκτη κίτρινη και αποβολή στο Σαριέγκι , ενώ δεν δίνει πέναλτι στην ανατροπή του Σαλπιγγίδη στο 89’. (Τελικό σκορ 0-0). Αλλοίωση αποτελέσματος (-2)

Έτσι ακριβώς λοιπόν έχουν τα πράγματα για άλλη μια χρονιά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Αυτή είναι η αλήθεια με στοιχεία. Έτσι ακριβώς στέρησαν στον Παναθηναϊκό 16 βαθμούς. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κλέβει τον τίτλο από την διοίκηση που το καλοκαίρι επένδυσε χρήματα σε αντίθεση με άλλους, από το προπονητικό τιμ, τους παίχτες και τους φιλάθλους. Πάψτε κύριοι να παίζεται με τα συναισθήματα των φίλων του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας.

Ελπίζουμε η σημερινή διοίκηση ΕΠΟ του κύριου Πιλάβιου να ασκήσει δίκαιη μεταχείριση σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα."






















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ